esmaspäev, märts 10, 2008

Neljakümnes tund

Eile käis meil külas Martin alias Kõiva. Kes enam-vähem samamoodi nagu Jüri eelmisel korral - tuli, nägi ja võitis, seda noolemängus siis. Kahjuks pidi ta alla vanduma vaid Raidile, kes edestas teda 30 silmaga jättes teise koha punktisummaks talle 150 silma, auväärse kolmanda koha sain mina - 110 silmaga. Kõivaga oli lõbus, nagu Lisa fotolt näha on :P

Agnesele suur kiitus väga originaalse grupifoto eest. Tubli!


Pildistas: Agnes


Tänased tööd olid muideks väga hästi tehtud. Ma olen rahul, kuigi valgustusasetuse üllatusi ma väga ei näinud. Neljapäevased, püüdke natuke paremini ;)


Pildistas: Lisa

Pildistas: Piret

Pildistas: Rait
(väga hea, eriti selle varju tõttu!)

Pildistas: Rait



Pildistas: Sandra


Tunnitööks sai antud igaühele mingi teema ja ta pidi seda seoses modelliga üles võtma.
Lisa pidi meid pildistama ja....

Pildistas: Lisa

...Rait sädet :)

Pildistas: Rait

Minu arust täiesti õnnestunud :)

Need, kellele sai antud kodutöö teemal "Talv", võtke oma fotod neljapäevaks kaasa, kui on midagi, mida võtta. Kindlasti kaasa kaamera, et naismodellist pilte teha. Kena oleks, kui te kergelt vaimselt selleks sessiooniks valmistuksite ja mõtleksite tõsiselt, mis tähendab, kui keegi võõras tuleb teie juurde sessioonile. Aktiivsust!


xxxxx


Informeerin teid ühest iselaadi fotokonkursist. Pole küll väga hea, aga siiski, ei saa seda infot vaid enda teada hoida. Kes osaleb, näidaku palun oma fotot ka teistele.


Eesti Posti, ajaleht Postimees ja Postimees.ee kuulutavad välja fotokonkursi.

Igas majapidamises on olemas postkast - mõnel suure raha eest poest ostetud, mõnel aga näputööna ise valmistatud. Vaieldamatult on just need viimased kõige huvitavamad ja toredamad.

Posti-paparazzo 2008

Foto: Eesti Post

Kutsume üles kõiki fotohuvilisi pildistama vahvaid fotosid nii Eesti, kui ka välismaistest põnevatest ja omanäolistest postkastidest. Konkurss kestab 3. - 30. märtsini. Fotod saab laadida üles aadressil http://postkast.postimees.ee.

Siiski pole meie fotokonkursi eelduseks erilise ja ennenägematu postkasti omamine, vaid oskus ka kõige tavalisemat postkasti huvitava ja erilisena näidata. Näidake meile läbi fotosilma, et postkast kui meie igapäevane tarbeese võib olla loominguliselt lähenedes võrratu kunstiteos!

Konkursi peaauhinnaks on Nikon D60 18-55 KIT peegelkaamera koos fotokoolitusega, lisaks iga nädal kaks parimat fotot saavad vääriliselt autasustatud.

Fotokonkursi peaauhinna võitja kuulutame välja 4. aprillil. Postimees võtab võitjatega ühendust.

Reeglite ja muu konkurssi puudutava info kohta lugege lähemalt siit: http://www.postimees.ee/020308/uut_postimehes/314856.php


Edu osalejatele!





NB! Nüüd kiirematele, esimesed viis nime, kes oma soovist teatavad, saavad võimaluse Moekesele pildistama minna. Nimed edastan korraldajatele kolmapäeva pärastlõunal, nii et olge kiired. NB!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma oleks Moekesele mineja kui sobib.

Kerly ütles ...

Sobib muidugi. Oled kirjas.