neljapäev, märts 13, 2008

Neljakümne esimene tund


Ho-ho-hoo, kus täna oli fotosadu. Tore, et olite erakordselt hakkajad ja te tegite täpselt nii, nagu ma alguses palusin - katsetasite ja proovisite. Tulemustest on näha, et saite selle kõigega fantastiliselt hakkama. Kahjuks see hele high-key foto jäi kahjuks tegemata. Suures osas minu süül, sest ma unustasin ka ennast kaamera taha. Aga mis seal salata - modell oli ju absoluutselt suurepärane. Suured-suured tänud Kadrile, et ta tuli nägi ja võitis, seda kahjuks mitte noolemängus :P

I Sulev 170 silma
II Kerly 150 silma
III Anette 110 silmas

Muideks grupipildi tarbeks pidime olema liikumatult 20 sekundit - kõigil tuli väga hästi välja. Valgusega mängimise eest boonuspunktid, kiitus Anettele.


Pildistas: Anette


Ja nüüd parima osa juurde - Kadri portreed. See on ilmne, miks nii palju pilte - need kõik olid lihtsalt nii head ja ma ei suutnud ühte või teist välja jätta. Vau-pilte on nii mõnigi. Seda kirjutades mõtlen Kadri peale, sest mõelda vaid, et ilma temata poleks nii suurepärast saaki ja toredat õhtut olnud. Au naerulohkudele ja särasilmadele.



Pildistas: Anette
(superhea!)


Pildistas: Anette


"Kaval"

Pildistas: Anette


Pildistas: Ksenia


Pildistas: Ksenia


"Kurb"

Pildistas: Ksenia



Pildistas: Sulev

Pildistas: Sulev

Pildistas: Sulev
(superhea!)


Pildistas: Sulev

"Haridus"

Pildistas: Sulev



Kodused tööd teemal "Talv" olid väga hästi tehtud. Võrreldes eelmiste töödega on kvaliteet tunduvalt parem. Mulle meeldisid kõik need tööd sama palju, sest neis oli huumorit, tehnilist meisterlikkust ja emotsiooni.


Pildistas: Anette

Pildistas: Artur
(super!)


Pildistas: Ksenia

Pildistas: Sigrid


Sigridile antud personaalne kodutöö oli ka väga hästi teostatud. Ühes aknas põlev tuli on edukalt terve foto emotsionaalse laengu toetuspunkt. Väga tubli.

Pildistas: Sigrid


P.s. Helen, ootan Sinult siis esmaspäevaks koduseid töid.

9 kommentaari:

Sulev ütles ...

Täielik kullasadu!

Kerly ütles ...

Enam paremini ei saakski öelda.
Aitäh Sulev!

Terve see postitus on kvaliteetfotosid täis - võtke malli!

Tublid olete!

Ksenia ütles ...

Kerly, hea, et sa andsid mulle võimaluse tuua oma pildid neljapäevaks, sest ma leidsin kodus häid pilte huvitavate emotsioonidega. Muidu jääkski see esitamata.

Tunni kohta ma olen sõnatu! Tõesti oli super modell, keda tahaks pildistada veel mitu tundi ja ära katsetada kõik mis peas on. Atmosfäär oli ka hea. Mina sain väga head õppetundi!

Ja pildid on kõigil tõesti vahvad.

Kerly ütles ...

Mulle tundub, et aprillikuus me võiks midagi Kadriga veel korraldada, kuna ta meile nii väga meeldis, aga siis juba väljamõeldud ideega fotolavastuse.
Mis arvate?

Sulev ütles ...

Kindlasti, kindlasti!

Aga Kerly, ma tuleval nädalal tundi ei saa tulla, kuna lähen välismaale! Katsun sealt siis huvitavaid pilte tuua!

Kerly ütles ...

:))
Olgu, tubli poiss.
Annaks mõned ülesanded Sulle siis:
arhitektuur, inimene, loodus.
Sobivad?

Sulev ütles ...

Oh jeerum... vaatan, kas leian midagi sobivat... a kui ei leia, siis püstitan endale ise teemad!

Sulev ütles ...

Ma tegin avastuse, et kõikidel Ksenia piltidel vaatab Kadri otse kaamerasse, aga kõikidel minu piltidel kõrvale. Kas siin võib ilmneda meie erinev stiil?

Kerly ütles ...

Ksenia palus tal kaamerasse vaadata, ju talle meeldis nii kõige rohkem. Sina aga hindasid mitte personaalset lähenemist. Ei ole reeglit, mis ütleks, et üks või teine stiil on parem - mõlemad töötavad, oleneb kaadrist.