teisipäev, märts 01, 2016

Seintel on silmad - Kerly Ilvese fotonäitus


"Seintel on silmad" - Kerly Ilvese fotonäitus

Kuni 19. märtsini k.a. on Tartu Linnaraamatukogu I korrusel asuvas kaunis kohvikus Tort ja Trühvel esitletud Kerly Ilvese fotonäitus "Seintel on silmad".







Näitus hõlmab endas üheksat raamitud ja paspartuuga ümbritsetud mustvalget tinditrükis fotot, mis on ülesvõetud analoogkaameraga, 2014. ja 2015. aastal Tartus asuvas nn Hiinalinnas. Fotod peaks vaatajas tekitama n-ö seintel on silmad tunde. Seda, kui hästi see õnnestunud on ning kas seda saab kogeda on iga vaataja enda otsustada. See on esimene väiksem osa mastaapsemast Hiinalinna kujutletavast näitusest "Tavatult tavaline", mis loodetavasti jõuab vaatajate ette aasta lõpupoole.
Näitust saadavad ka postkaardid, mis kujutavad just neid samu fotodel nähtavaid vaateid ja detaile. Kõike pakutut on võimalik ka osta.

Eriline palve on, et kui lähete näitust vaatama, et võtaksite hetke ka kohviku Tort ja Trühvel pagaritooteid mekkida ja miks mitte ka tassike kohvi juua. Kohvik tuli ruumidele ka näitusekohta funktsiooni andmise osas kenasti vastu ning lootus on, et sellest kohast saab väga kena näituste korralsamiskoht. Kel on soovi seal oma näitust tulevikus korraldada, võiks Tort ja Trühvliga ühendust võtta, et lisainfot saada.


Mõnusaid hetki Hiinalinnas ja Tort ja Trühvlis!


6 kommentaari:

Krista Majak ütles ...

Oi. Ma kindlasti püüan seal ära käia. :-)

Krista Majak ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Fotoring ütles ...

Aitäh, see oleks väga tore, muidugi kui Sa selleks aega leiad ;)

Krista Majak ütles ...

Käidud! Väga armas kohvik ja see näitus sobis sinna ideaalselt. Sain mõnusa positiivse emotsiooni seal täna kohvitades. Kui fotosid lähealt uurisin, siis küll suppi sööv daam vaatas mind kahtlustavalt, aga ei lasknud end häirida. Minu lemmikpilt oli TUVID! :) Tubli Kerly!

Fotoring ütles ...

Ooo, nii armas, et andsid tagasisidet. Postitan selle ka meie Facebooki seinale, kui tohib. See on hea, kui emotsiooni said ja veel hea :) Aitäh kiituse eest. Tuvid on ka mu enda lemmikud ja just teisipäeval pildistasin ja rääkisin nende omanikuga, et ta ikka tuleks ka näitust vaatama :)

Krista, Sa oled imeline, aitäh!

Krista Majak ütles ...

Muidugi võid postitada! Puhas rõõm! :) Kolmapäevani!