reede, oktoober 08, 2010

Kaheksas tund


Tänu Heleenile sai eile tehtud üle pika aja üks väga tore grupifoto. Ilmselt kui nurka surutakse, siis tulevadki head mõtted :P Igatahes tubli töö, kõik terav ja tehniliselt hea. Tee endale üks pikk pai. Aga HELEEN, ära unusta ära vaatama üle aega ja säriaega, et järgmisel tunnil siis oma teadmisi demonstrteerida või küsimusi esitada.


Pildistas: Heleen

Keegi võiks ära arvata, kellele milline sõrm kuulub. Meenutuseks, et tunnis olid Enar, Heleen, Kerly, Muumi ja Tiina.

Aitäh, et olite eile viksid ja viisakad ning kõik oma kodutööd ära tegid. Seda, mis kausta täpsemalt fotod lähevad saab teada, kui kuulate. Tüütavaks muutub nende tagaajamine erinevates folderites. Eile ei saanud keegi sellest aru, mõni kopeeris valesse kausta mõni tegi uue kausta - keeruline!

Kodutöid vaatame ja analüüsime järgmises tunnis, kui käsitluse alla tuleb üks päris põnev materjal, mis peaks kõigile jõukohane olema ning kui omavahel tehnikat klapitada võib asi päris hästi õnnestuda.


Koduseks väikeseks projektiks jääb siis keskkonnaportree ja seda 21. oktoobriks. Võtke aega ja pühenduge, nii nagu te tegite eile materjali analüüsides. Väga tore oli, et te teaks, aitäh.


3 kommentaari:

Martina ütles ...

kõige vasakpoolsem on Kerly, keskmine Muumi, Muumi ja Kerly vahel Tiina. Muumist paremal Enar ja kõige parempoolsem Heleen

Martina ütles ...

Ma tegin koju kõndimise ajal ära 9 fotot. oleks saanud rohkemmgi aga mul tuli paar ideed, mida kodus parem teha.

Fotoring ütles ...

Kes Sulle ette ütles? Vastus täiesti õige :D Tubli!

Tänud, et mu palvele vastasid. Sul on ju siis 75% valmis - jeee! Väga tubli :)