esmaspäev, aprill 12, 2010

Viiekümne esimene tund


Oh, elu. Aeg sulas ja kohati tulemusteta. Kahju. Samuti olid mõned vanad asjad ununenud ja mõned asjad ei tulnud välja. No vahel on nii, aga see on pigem erand kui reegel, nii et positiivselt ikka, eks? Seetõttu ei hakka ma tänast grupifotot ka kuidagi kommenteerima, eks igaüks saa aru, mis võinuks paremini olla. Seetõttu valisin välja kaks fotot, millest alumine, kus Karolini häbemata vähe peal on, on ääretult tõetruu. Aitäh Kaisale idee eest.



Pildistas: Kreete


Täna käis kohal ka Enar, n-ö pikapäevarühmas, sest tal jäi neljapäeval oma ülesanne lõpetamata. Ülim kohusetunne ma ütleks. Väga tubli. Kuna tema telefon läks koos teksadega pessu, siis nii õnnestus vanadel semudel fotoringis kohtuda ;)




Nagu tunnis lubatud sai, kuigi see mul hetkeks ununes, on algajatele mõned toredad kodutööd järgmiseks tunniks, kui Marta saab võiks ta need esitada neljapäevaks:

LILLEÕIS
KOTT
KAEL
VÕILEIB
RATAS





Mõned päevad tagasi tekkis mul mõte, et võiks veel ühe fotolaagri korraldada, pole ammu olnud. Kuna aega pole jäänud, siis on kõne all vaid kaks nädalavahetust: 16-18. aprill ja 24-25. aprill. Leidsin ühe umbkaudse koha Kaisa kaudu Jõgevamaale, mis tähendaks 60 kilomeetrist sõitu bussiga, aga kuna ta seda veel täpsustab siis pole meil hetkel midagi kindlat. Seega, kui kellelgi on Tartu lähistel varianti kus me võiks laagerdada, siis andke teada. Hea oleks, kui seal ei oleks fotolaagrit enne toimunud. Ootan teie pakkumisi, mida varem, seda parem!!!


Teatan, et viimane tund, kuhu KÕIK fotoringis osalejad on oodatud koos oma foto ja mõningase söögipoolisega, toimub 29. aprillil. Kui te juhuslikult EI SAA TULLA, siis peate oma kodutöö VAREM esitama ja selle isiklikult paberil minuni edastama.


Noolemängus juhtus täna ootamatus, sest sain kahe noolega esikohapunktid kokku :O

I koht Kerly 130 silma
II-III koht Kreete ja Martina 70 silma
IV koht Marta 65 silma



NB! Samuti tuletan meelde fotokonkursil osalemist, palun andke teada, kes millises osales ja kuidas läks. Ootan põnevusega!



4 kommentaari:

Sigrid ütles ...

MURPHY võiks jällegi öelda selle fotolaagri kohta:S

Kaisa ütles ...

Ou sa pidid kõik tegelased ju ära nimetama!

Kaisa ütles ...

idee oli minult ka muide .

Kerly ütles ...

Ei pidanud, igaüks mõtleb ise välja, kes kes on. Ajusid peab ka ragisema.

Postitusi tasuks ikka korralikult lugeda, et oma avaldustega mitte jänni jääda ;)