neljapäev, aprill 08, 2010

Viiekümnes tund

Täna oli suptsi-vupsti tore tund. Tublid olite. Aeg läks ju eriti kiiresti. Eriti head olid Lisa kommid, kes ees see, eee naine ;) Igatahes ootan põnevusega järgmist tundi, et näha, kuidas teie endi ristsõnade lahendamine välja näeb.

Grupifoto sai sedapuhku selline, kus on ka mõned kõrvalekalded - positiivsed! - näha. Lisa, ütleme nii, et Sa üllatasid mind kõvasti :D:D


Pildistas: Tiina

Esimesel on näha kaunist demokraatiat, ülestähendatuna peasekretär Lisa käe läbi.
Teisel on näha, et keegi on popp, mis sest et popp kuninganna ise selle kirjutas :P




Tuletan veelkord meelde, et kõik edasijõudnud peaks osalema mõnel fototokonkursil ja mulle sellest teada andma. Edu!


Samuti edu asjafotode pildistamisel ja palun võtke need kaasa. Muideks Anni oli enda asja pildistanud, aga kuna ma ei saanud vahepeal kiire tempo tõttu mahti, siis vaatame tema fotosid järgmisel korral. Head paranemist, Anni!



Noolemängus tegid naised puhta töö:

I koht Helen 120 silma
II koht Eva Liina 80 silma
III koht Tiina 50 silma

Tublid!


Muuhulgas edastan ka ühe põneva teate, mille kütkeisse ma ise olin varemalt lasngenud ja seda tänu Enarile. Igtahes kuna see põhineb internetikasutamisoskusel ja teraval silmavaatel, siis võite te kõik sellega hakkama saada ;)

Looduse Omnibuss soovitab:


Tere loodussõber!

Looduse Aasta Foto suursündmus läheneb ning juba 18. aprillil jagatakse taas auhindu parimatele looduspiltidele. Sel aastal kogunetakse Nokia Kontserdimajja, kus Overallgi koostöös Canoniga kohal ning jagab auhindu loomafoto kategooria võitjatele.

Enne Looduse Aasta Fotot on aga saanud juba väikeseks traditsiooniks testida loodushuviliste teadmisi Overalli loodusviktoriinil. Tiit Hundi abiga koostatud piltküsimused on sellelgi aastal Eesti taime-, linnu ja loomariigist ning põnevust lisavad veelgi audio- ja videoküsimused.

Vastuste leidmisel on kindlasti abi nii veebist, tarkadest raamatutest, kuid vaja võib minna ka nutikust, loogikat ja kannatliku meelt. Proovida tasub aga kindlasti, sest kõigi õigesti vastanute vahel, loosime välja võimalusterohke Canoni fotoaparaadi PowerShot SX210 IS. Samuti on meil varuks lohutusauhinnad.

Viktoriini leiad SIIT.





Kommentaare ei ole: