neljapäev, aprill 01, 2010

Neljakümne kaheksas tund

Täna oli väga tore tund. Energiat läks ja tuli rohkem kui rubla eest :P

Kui alguses oli meid kohal tervelt kaheksa, siis tunni lõpuks oli alles jäänud viis vaprat. Nendega sai tehtud n-ö jäljendamisgrupifoto. Viimastel päevadel oli eriti aktiivne Moekese teema, seetõttu sai grupifoto ka inspireeritud Enari tehtud grupifotodest moeürituse raames. Foto sai valitud suhteliselt juhuslik.

Täna õnnistas kohalolekuga meid ka Anessa. Oooo-oooo. Tule veel!


Pildistas: Enar



Pildistas: Enar



Enne vaheaega käisid meil külas Õed Ilusad. Fotosid oli palju ja need olid kaunid, aga kuna tund sai varem otsa kui oskasime oodata, siis sai valik tehtud vaid kolme allesjäänud õpilase kiirarvamuse kohaselt.

Muidugi olid tublid kõik, aga mõni peab kadreeringut ja tehnilist külge pisut vaatama. Kõigil oleks soovitav rohkem hetke püüda ja mitte kuivi poseeringuid laksida.

Pildistas: Anni

Pildistas: Enar

Pildistas: Eva Liina

Pildistas: Tiina


Pildistas: Lisa

Tänases tunnis oli ka tunnitöö, mis oli sama, mis esmaspäevases tunnis käijatel. Kuna tunnitöö ebaõnnestus, sest sain vaid ÜHE arvestatava seeria. Aga selle seeria, mille tegi Anni, panen vaatamiseks välja. See on lihtsalt nii veider, arvestades Annit ja tema tavapäraseid fotosid. Lihtsalt super! Aitäh Anni.





Pildistas: Anni


Nagu ikka on elul üllatusi tagataskus ja nii sain veel ühe seeria, mis oli minu arust lihtsalt suurepärane. Kolm fotot ja nii tabavalt esitatud.



Pildistas: Lisa


Väljas pildistamas käies oli mõnedel päris lõbus, siit ka mõned kaadrid selle tunnistuseks.
Lisa, ma loodan, et Sa ei pahanda, äge foto on.


Pildista: Eva Liina



Paluksin teie käest järgmist, et kuna tunde on aprillis jäänud vaid loetud arv, täpsemalt 3 ehk ka 4, siis oleks väga kena kui te saaks tunnis osaleda algusest lõpuni. Teid ootavad ees veel mõned põnevad teemad, praktilised teemad ja analüüsid ja tore oleks, kui te neist osa saaksite.

Seetõttu, et täna oli varem lahkujaid palju, jäi teist osadel üks loominguline ülesanne saamata, saate selle järgmisel nädalal, aga siis on teil lihtsalt vähem aega sooritamiseks, kuid muretsemiseks pole põhjust, ülesann on sooritatav ka kasvõi ühe päevaga ;)

Samuti, kui kui kasutate arvutit ja te selle avasite, siis enne lahkumist pange palun arvuti kindlasti kinni ka. Aitäh.

Noolemängus oli täna kaos nagu seda terves tunnis. Mul jäid meelde vaid kolmed punktid, tea kas teised üldse pihta said, paljud ei saanud.

I koht Helen 120
II koht Tiina 90
III koht Kerly 20 :D :D :D




Kaunist vaba reedet!

Kommentaare ei ole: