esmaspäev, veebruar 14, 2011

Kolmekümne viies tund

Appi, mis täna toimus? Miks teil suud vett täis olid? Ei, ei, ei, ärge enam niimoodi tehke, palun :/
Ja need, kes ennast ikka kehvasti tunnevad, ärgu pigem tulgu, siis te ei mõtle kaasa ja nakatate teisi. Siiski loodan, et teist keegi haigeks ei jää.

Koonduslaagri vangid elu vankumas....



Pildistas: Mari-Liis, oota :)
Idee: Katriin


Mõnedele õpilastele jäi kodutööks teha ca 10 kaadrit talve osas. Kahjuks sai ülesandega hakkama vaid Mari-Liis, teised ei panustanud rohkem kui paari fotoga. Kurb. Täna on vist sinine esmaspäev.

V.a. Martina tehtud imelised hõrgutised. Aitäh nende eest, väga armas Sinust.

Väljavalituks osutusid järgmised kaadrid, ahjaa, nagu Kaisa mult sõnad suust ära võttis, öeldes, et Mari-Liis sai ülesandega lihtsalt suurepäraselt hakkama. Tõsi ta on, vapustav töö! Sinu areng on näha ja see on suunaga üles. Lase kellelgi endale pikkkkkk pai teha :)


Pildistas: Anni


Mari-Liis, Sinu purikakaader tekitas meis väga suuri vaidlusi ka pärast Sinu lahkumist, otsustasime selle siiski välja valida, aga vaid sel tingimusel, et kui me seda pisut lõikame. Lõikasin nii nagu sooviti, jätsin vasakule väikese musta joone ;) Kuidas tundub?




Pildistas: Mari-Liis


Erandkorras sai eelmise nädala portreesid esitada ka täna, mõned kasutasid võimalust, mõned mitte. Jällegi kahju....

Pildistas: Kaisa

Pildistas: Katriin



Kuna teie aktiivsus on suhteliselt lahja, siis jäävad teile järgmiseks esmaspäevaks paar fotot kodusteks töödeks. Kes ei tule, saatku e-maili peale oma fotod, aga püüdke panustada, et tulemus saaks hea. Ei midagi rasket - üks foto vabalt valitud asjadest oma toas, selliselt et foto on tehtud ülevalt alla. Mingeid suvalisi klõpse palun mitte esitada :S





NELJAPÄEVANE TUND TOIMUB ERANDKORRAS KOLMAPÄEVAL, ALGUSEGA KELL 18.00, KES SAAB TULGU VAREM KOHALE JA HAKAKU VALMISTAMA RUUMI ETTE,



Muideks, tunnis läks meelest öelda, et teie kaamerad on paranduses. Vaid Heleni oma tundus olevat täiesti terve ja oleks võinud selle täna tagastada.
Mari-Liisi kaamerat kiideti kui suurepärase väljanägemisega, nagu letist võetud :) Sinu kaameras oli ka film sees, nii et päris põnev, kui Sa selle ära ilmutad, et mis sealt välja võib tulla.


Kuidas nüüd osalustasudega on? Paaril on vist veel maksmata :S


OSALEGE IKKA JULGESTI KONKURSSIDEL JA VÕITKE ASJU!



3 kommentaari:

Muumi ütles ...

ei ole ego..... aga äkki selle pärast, et mind ei olnud :D

Mari-Liis Kullamaa ütles ...

Aitähh :) ! Lõikamine meeldib. Portreed on mõlemad väga kihvtid! Täiega põnev, et film oli sees :D , sest see on ma arvan väga palju aastaid vanaema/vanaisa kapis seisnud. Nii põnev....(samas kahju kui see tühi oleks). Pöidlad pihku ;)!

Fotoring ütles ...

Väga hea, Su fotod olid nagunii üle prahi ja Sinu arengut on tõesti väga hästi näha. Tubli!

Film ootab Sind, aga kaamera veel mitte, jäi parandusse.