kolmapäev, veebruar 23, 2011

Kolmekümne kaheksas tund

Oh-la-laaa, ammu pole nii palju nalja tunnis saanud ja samas nii arukat vestlust ka. Aitäh viimastele kohalolijatele. Mõelge ikka, mida te hommikuks sõite ;P

Pildistas: Katre



Nüüd tulevad esitlemisele eelmisel kolmapäeval tehtud fotod meie suurepärastest meesmodellidest. Pilte oli keskmisel hulgal, ei saaks öelda, et väga palju või väga vähe, kuigi pigem oleksin ootanud rohkem. Aga kuna tegemist oli ikkagi esimese korraga, siis on see pisut andestatav ;) Järgmisel korral läheb paremini, eks?


Kui pilte üles riputasin siis tajusin, et kõige parem foto ongi kohe see esimene, mille autoriks on Heleen. APLAUS!



Pildistas: Heleen







Pildistas: Katre






Pildistas: Krista








Pildistas: Kristo






Pildistas: Muumi




Khm, Muumi tungival soovil edastan ka oma paarist kaadrist parimad.....



Pildistas: Kerly




Koduste tööde osas läks kõik väga kehvasti ja mul on jälle selle üle kurb meel. AINUKESENA esitas oma koduse töö KRISTA ja tal õnnestus see absoluutselt suurepäraselt. Aitäh Sulle ja minu suured kiidusõnad Sulle. TEISTELE JÄÄB SEE KODUSEKS TÖÖKS 10. MÄRTSIKS.



Pildistas: Krista




Heleen oli nii tubli, et kodus käies pildistas ta loodust ja koduõue ning tal õnnestus selline tore foto üles võtta, koos kõigi lisanditega :) ning pärast aitas teda pisut üks pilditöötlusprogramm.

Pildistas: Heleen




Elor ja Kaidi, vabandan, kui eksin, et te vist ei öelnud, et te kolmapäeval tulla ei saa ja seega andsid teised õpilased teile mõned ülesanded. Elorilt oodatakse viit kaunist talvefotot ja Kaidi saab oma ülesandest teada järgmisel neljapäeval ;)

NB! Elor ja Kaidi, palun võtke oma modellifotod järgmiseks tunniks kindlasti kaasa!





4 kommentaari:

Muumi ütles ...

Jep pildid on ikke väga head mis me välja valisime. Aga sina Kerly ikke jahm super pupper on sinu pildid. Aga ei me olime tublid aga ma tõesti ei ole näinud sind veel nii naermas, et sa põlvili kukud..... Aga ma arvan mõtlesin seda, et kui ma selle heategevusüritusega ühel poole saan aprillis ja mais lõppeb ära meie fotoring siis teeme nii, et teeme midagi koos 2 päeva.... EKS KERLY JA KÕIK TEISED

elor ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Unknown ütles ...

voah, need pildid on tõesti väga superluksid kõik. ja too esimene pilt on niiii äge, mulle nii meeldib. ja muumi idee midagi 2 päeva koos teha on hää.

Muumi ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.