neljapäev, veebruar 03, 2011

Tasuta UV Blacklight värvide, kehamaalingute tutvustus ja fotosessioonid


UV Blacklight tutvustus ja fotosessioonid toimuvad Eesti Fotofestival Pärnus - uue hooaja avaürituse raames. Kui osaled avaüritusel http://www.facebook.com/event.php?eid=142036502521956 saad kutsuda oma sõpru tasuta UV Blacklight tutvustusele ja fotosessioonidele alates kell 19:30. Sõbrad peavad registreeruma hiljemalt 18. veebruaril info@fotofestival.ee

Maalige endale või sõpradele kulmud, silmad, nina, põsed, suu, lõug ja pild...istage UV-värvidega portreesid. Selle kohta kuulutame välja ka konkursi.

Tasuta sissepääs alates 19:30 nimekirja alusel.

Selleks, et sõber saaks tasuta osaleda:

1. Jaga seda infot sõpradele. Sõber saab ainult siis osaleda, kui oled ise tasulisel avaüritusel kohal.

2. sõber peab olema/hakkama Eesti Fotofestivali fänniks Facebookis
www.facebook.com/Eesti.Fotofestival

3. märkima käesoleval üritusel osalejaks

4. saatma emaili hiljemalt 18. veebruaril aadressile info@fotofestival.ee koos oma reaalse nime ja lisama sõbra nime, kes kutsus.

UV värvid keha- ja näomaalinguteks www.eulenspiegel.ee ja www.fimage.eu poolt.

FOTOKONKURSID

Kuulutame välja 3 fotokonkurssi.

1. KONKURSS: Pildistades Eesti Fotofestivali üritust, saad esitada fotod Pärnu linna talviste kultuurisündmuste kajastamisega seotud fotokonkursile.

2. KONKURSS: Tuleb pildistada UV-kehamaalinguga topless modelli ja fotod esitada konkursile Eesti Fotofestivali veebilehe kaudu.

3. KONKURSS: Tuleb pildistada võimalikult palju UV-näomaalinguga portreesid ja fotod esitada konkursile Eesti Fotofestivali veebilehe kaudu.

Need kes osalevad tasulisel avaüritusel-fotokoolitusel, saavad kutsuda oma sõpru tasuta UV Blacklight tutvustusele ja fotosessioonidele alates kell 19:30.

LISAINFO:

Simon Tompel
info@fotofestival.ee
GSM 555 44 555

Kultuuriühing Eesti Fotofestival MTÜ

www.eestifotofestival.com
www.facebook.com/Eesti.Fotofestival
www.facebook.com/fotofestival.ee

Kommentaare ei ole: