neljapäev, veebruar 03, 2011

Kolmekümne teine tund


Kuna Krista täna koduseid töid ei teinud, siis teised mõtlesid talle karistuseks välja grupifoto tegemiskäsu. Kuna algas kassiaasta, siis ta palus kõigil joonistada oma kassi. Sellised kassid siis.

Pildistas: Krista


Koduse tööna oli edasijõudnutel vajalik üles võtta foto/fotod neljal teemal: klaas, peegeldus, vesi, lilla. Kuna kohal oli neli inimest ja üks neist seda ei teinud, siis polnudki valik kõike suurem. Parimad foto veest tegi Heleen. Super-super-super!
Pildistas: Heleen


Huvitava lähenemise oli teinud klaasist Katre.

Pildistas: Katre


Elor, aga pani kõik teemad kokku ja tegi vaid ühe foto. Ta näitab varsti teisi oma veepritsmefotosid, mis on väga-väga-väga ägedad.

Pildistas: Elor

Püüaks nüüd vaikselt inimese pildistamise teema peale edasi minna, siis edasijõudnutele jääb järgmiseks korraks üks hea portree elu- või korterikaaslasest, kui teil pole kumbagi, siis pildistage üks foto inimesest, kes on teie sõber ja kellega nädala jooksul kohtusite.

Helen ja Mari-Liis, lahendasin kaamerate segaduses, jah, seal on Fed ja Źorki ka, esimene siis Heleni ja teine Mari-Liisi oma. Järgmine nädal lähen nendega parandusse.

Nagu ikka, kes ei teata enda tundi mitte tulemisest, ärku lootku suurepärast kohtlemist.

Lugege blogi, siis olete asjadega igati kursis! Ärge unustage fotot Eesti Mehest 28. veebruariks.



3 kommentaari:

Heleen ütles ...

PILDISTAS HELEN ??????
MA OLEN HELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Fotoring ütles ...

Mõistagi :D
Vähemasti nüüd ma tean, et Sa tõesti käid siin :P
Aga tegelikult, ei tea, kuidas see apsakas küll juhtuda võis...vabandused.

Heleen ütles ...

ei ole midagi :D