neljapäev, veebruar 10, 2011

Kolmekümne neljas tund

Davai, nii "cool'i" grupifotot polegi fotoringi ajaloos veel olnud :D
Aga olgu see õpetuseks, et nii juhtub siis, kui teie fotokas on manuaalse teravustamise peal ja selle väike ekraan ei ole nii illustreeriv, et te tegelikult aru saaksite, et teie foto on udune :)

Pildistas: Heleen



Vaatasime koduseid töid, mis kujutasid kedagi teie lähiümbrusest. Tulemused olid üllatavad, aga nagu vanasõna ütleb, et inimene õpib kuni elab. Jõudu!


Pildistas: Heleen


Katre on väga edukalt loomuliku ja kunstliku valguse ühendanud, pisut häiriv on paremal olev seina-põranda ühtimiskoht. Muidu väga hea, tubli!


Pildistas: Katre


Muumi lõi lihtsa stuudiovalgustusega, aga peab teadma, et ega stuudiovalguse kasutamine ei taga automaatselt suurepärast fotot, tarvis on panna foto n-ö elama.



Pildistas: Muumi (nagu ilmselgelt aru on saada :P)



Koduseks tööks jääb neljapäevasele grupile n-ö vintage portree, vaid ühest kaadrist, aga heast piisab, 23. veebruariks. Ka need, kes tundi ei tule PEAVAD oma töö õigeks kuupäevaks esitama, KRISTA ja KRISTO see käib ka teie kohta. Kes aru ei saa, mis kodutööst jutt käib, andku mulle teada, seletan lähemalt.

Tuletan meelde, et neljapäevased tunnid toimuvad erandjuhtudel 16. ja 23. veebruaril, mis on kolmapäevased päevad. Tunni algus on nagu ikka, kell 18.00


OSAVÕTUTASUD ootavad maksmist ja EESTI MEES pildistamist!




3 kommentaari:

Heleen ütles ...

Vähemalt grupifotoga jään teile meelde kui ma kunagi -RÕHUTAN kunagi fotoringist ära peaks minema. Siis näitan ka kindlasti seda pilti oma lastelastele ka :)^^

Fotoring ütles ...

Just nii Heleenu :)
Aga mina ei suuda Sind kuidagi unustada.

Fotoring ütles ...

Tempel mällu igaveseks (seda oleks võinud eelmisel korral öelda ka ;)