esmaspäev, veebruar 07, 2011

Kolmekümne kolmas tund


Pudelimäng, pudelimäng!
Esimesel muutsin auto color'it, teisel mitte. Lihtsalt, et näidata teile erinevaid valgetasakaale.

Pildistas: Marta




Koduseks tööks jäi portree endast ja kuigi edastati vähe töid, aga need, mis esitati olid päris huvitavad. Need, kes täna ei esitanud, ei pääse kodusest tööst, vaid teevad selle foto endast ikkagi. Eriti hästi sai ülesandega hakkama Helen, sest ta tegi täpselt neid asju, mida vajalik oli teha ehk ta lähenes asjale loominguliselt. Mari foto osas polegi nagu midagi öelda, väga kihvt. Mari-Liisi fotod, mida siin küll pole, olid ka huvitavad, aga ta langes häirivast taustast tulenevate tähelepanurikkujate lõksu. Järgmine kord paremini, eks?


Pildistas: Helen


Pildistas: Mari



Kaisakene, palun pane järgmiseks-ülejärgmiseks tunniks oma vaim valmis ja tutvusta meile palun seda materjali, mille Sa ajakirja abil valmistasid.


Neljapäevane grupp, tehke ka siis kodused tööd ära, et oleks mida vaadata. Teiega võiks niimoodi teha, et kohe alguses teeks grupifoto ära ja asi ants, ei oleks enam venitamist, muidu alati vajuvad need tunnid lõpus ära...


NB! Tuletan veelkord meelde FOTORINGI OSALUSTASUDE maksmist, summa on 35, 58 eurot.


2 kommentaari:

Marta ütles ...

ma tean, et esimene valgetasakaalu variant on õigem, aga mulle meeldib teine rohkem, see jätab soojema mulje :D

Kerly ütles ...

Ma seetõttu tõingi välja kaks, et oleks valikut, et oleneb, mis teema on, siis nii ka foto, aga peas peab olema teadmine, et kuidas seda muuta ja enda huvides mängima panna.
Sul on see selge, ma tean.