teisipäev, november 16, 2010

Tartu linna noorte VI fotolaager vol. 1

Lõpuks, peaaegu peale kahe aasta möödumist, kui ei usu, vaata siit, toimus järjekorras VI Tartu linna noorte fotolaager. Kahte päeva mahtus palju toredat ehk liiga palju magusat ja vähe pildistamist, aga kindlasti palju uusi kogemusi ja elamusi.

Esimeses postituses peatun esimesel õhtul, kui Puurmani saabusime. Kinnitasime keha, võtsime fotokotid ja läksime tuurile Puurmani kool-lossi, mis oli tõeline elamus. Mõelda vaid, millistes ruumides mõned noorukid haridust nõuavad - ohohoo! Äge. Suur tänu Rainale, kes peaks olema Puurmani kooli huvijuht, kes näitas meile lossis, lisaks suurele saalile ka palju erinevaid ruume-klassiruume. Lisaks käisime ära keldris ja mõned lootsid ka kummitustega kohtuda, aga ilmselt meie pidevad välgusähvatused hirmutasid nad ära, nii et ühegagi neist me ei kohtunud.




Kuna ruumid ja lossis olev valgus või puuduv valgus inspireerisid, siis sai tehtud palju igasuguseid fotosid pika säriajaga, välgusähvatustega valgustades või valgusega kirjutades. Kõigile jäid ju neil teemadel ülesanded, algajate parimaid nägite eile.









Kiirete ja paljude sammude tegemise tõttu kulusid minu sinised papud suhteliselt märkamatult läbi. Ennul on üks hea grupifoto ka, mis me neid kandes lossi koridoris tegime. Selle foto pühendan oma itaalia stiilis kummikutele aastast 2000.




Esimese osa postituse lõpetuseks üks näide, mis juhtub siis kui foto on alasäritatud. Mõistagi pühendan selle Muumile :P




Jätkub....



P.s. Kaisa ja Marta, palun tehke siis järgmisel nädalal omapoolsed postitused, valides kaadrid kas laupäevasest või pühapäevasest või mõlemast päevast koos.

5 kommentaari:

Tiina ütles ...

jeee:D esimene kommentaar!

Muumi ütles ...

ega see elu24.ee pole kus on kirjas ,et Elion internet oli maas ja keegi kirjutab esimene kommentaar :P
mmmh äitah.. Kerly selle sügava pühenduse eest su lahkus on piiritus....oih vabandust piiritu

Kerly ütles ...

Kniks :)

Tiina ütles ...

ma ennem tahtsin midagi muud kirjutada, aga mõtlesin, et ei hakka ütlema ja panen midagi naljakat. KAHJU muumi et sa kõike nii tõsiselt võtad. Võta ikka naljaga, mitte viinaga :D aga büüd me vähemalt teame,mis saite sa külastad :D hihih...

Muumi ütles ...

Mmmh selle naljaka sa feilisid ;)
Sest ma käin elu24.ee postimees.ee selle pärast ,et mina olen üks neist inimestest kes kustutab kommentaare sealt mis sinna ei sobi ;)