neljapäev, november 18, 2010

Seitsmeteistkümnes tund

DRAAMA 2010 - elu nagu teater!
Tere tulemast fotoringi!
Laadige vahepeal patareisid ja kohtumiseni edasijõudnutega 2. detsembril ja algajatega 6. detsembril.

Lisaks tegime ka esimesed katsetused valguskastis pildistamisega. Minu arust said tulemused väga head, seega ENAR, HELEEN JA MUUMI, palun laadige järgmisel nädalatel erinevatel päevadel üles oma fotod, Enar alustab 23. novembril, siis Heleen ja Muumi 25. novembril. Kes on hea laps, saab kiita :)

Kes veel ei teadnud, siis see aasta on lugemisaasta ning kas teadlikult või juhuslikult, sai foto vastavateemaline üles võetud. Kindlasti ei tasu unustada ka hiljuti postitatud samateemalist fotokonkursi kuulutust, kus auhinnad ka päris toredad.


Pildistas: Enar


Edasijõudnute fotopanus jäi kuidagi kesiseks, sest Enar endiselt ei oska fotosid õigesse mõõtu panna, siis on esitatud vaid üks Muumi töö, mis väljavalituks osutus. Sõnum on kõva!
Ei ole võimalik kõigi kallal kihutustööd teha. Ikka ja jälle ma luban, aga ikka annan alla. Mõelge, miks te käite fotoringis ja mis head fotoringi teie jaoksteeb, siis ehk jõuab kohale arusaamine ka teatud asjade osas. Teen reeglid puust ja punaselt ette, et kõik saaks täpselt ÜHTMOODI aru.


"Valgusega kirjutamine"

Pildistas: Muumi




Kommentaare ei ole: