neljapäev, november 04, 2010

Kolmeteistkümnes tund

Oh-oh-oh...oleks ho-ho-ho, siis oleks jõulud, aga pole :P
Teeme viimast korda KÕIGILE ühe asja selgeks, et tund hakkab kell 18:00, mitte keegi ei astu kell 18:10 fotoringi uksest sisse ja ei hakka siis koduseid töid arvutisse laadima. Leidke see 10 minutit et varem tulla ja tehke ikka KÕIK kodused tööd ära, et oleks mida imetleda ja mille üle arutleda.
Samuti oleks hea kui te tundideks paremini valmistuksite kui seni. Aitäh ette ära.
Iga tegemata asja eest tuleb uus kodune ülesanne, sest kui muudmoodi pildistamist ei praktiseerita, siis nii ikka ;) ja muideks sellised kodused tööd saavad eriti mahlakad.

Grupifoto sai äge, idee Tiinalt ja teostus Heleenilt. Switch you off!
See säästuka sein on ikka retsilt hea.


Pildistas: Heleen



Kodusteks töödeks nagu algajatelgi oli vaja esitada fotod teatud teemadel. Vist läks kokkuvõttes paremini kui esmaspäevastel. Aga olgu teie endi silmad tunnistajaks.


Vanemate või vanavanemate ühisportree

Pildistas: Enar



Pult

Pildistas: Enar



Lemmik t-särk

Pildistas: Heleen



Poster

Pildistas: Heleen



Vihmapiisad

Pildistas: Heleen



Pikk säriaeg

Pildistas: Tiina



Sinine

Pildistas: Tiina



Ja boonusena veel kaks fotot Tiinalt portree ja puldi teemal.


Pildistas: Tiina


Pildistas: Tiina


Järgmisteks tundideks jäävad mõlemal rühmal lapsepõlveportree elluäratamine, seejuures võtke kaasa ka palun lapsepõlve foto ja mänguasjad, mida väiksemad ja rohkem neid on, seda parem teile. Samuti kaamerad kaasa!


Need, kes panid nimed kirja 7. novembri perepäeva pildistamisele, siis nendega kohtume kell 10.00 A le Coqi spordihoones (Eedeni kõrval), kaamerad kaasa ja kel on ka fotoka kui ka välgu akulaadijad, et kui akud peaks tühjaks saama, siis saame kohapeal laadida.


Kinnitan fotolaagri toimumise veelkord ja saadan end kirja pannutele peagi infokirja selle täpsema toimumise kohta. Küsimused meilile, palun.



Enarile jääb kodutööks siis kaks fotot teemal: "Vaikuse inglid" ja "Suur kollane takso". Kena, mis?




2 kommentaari:

Muumi ütles ...

´Aga kui ikkegi on nii ,et astun 18.10 uksest sisse ja laen 10-20 minutid pilte üles mis siis saab? Mis on selle karistus ? Ning kui mul tõesti ei ole võimalik mingid pilti teha siis ei ole see minu süü ju kui ma tõestan selle ära põhjendan hästi mitte ei ütle et ma ei osanud või ei olnud aega vaid tõesti näiteks kui see lapsepõlve pilt mul on kõik asjad Viljandis ja mul ei ole võimalus pregu aega Viljandisse minna ,et neid ära tuua see ma arvan ,et see on põhjendav tegur või mitte ?

Kerly ütles ...

Kui see juhtub ühe korra, on see andestatav, kui järjest, siis ei pääse lihtsalt tundi ja see ongi paras karistus.
Ma pole väitnud, et Sinu situatsioon on mõttetu, ma saan väga hästi aru, pole probleemi.
Ära üle mõtle, eks?