pühapäev, november 21, 2010

Fotoluksi fotonäituse teema


Lõpuks sai vist otsustatud, et teeme ühe hea näituse Fotoluksilt saadud 1500 krooni eest. Kasutame ära olemasolevaid raame, ostame mõned juurde ja lisaks pasportuud ning mõistagi trükime Fotoluksis fotod paberile. Eks kogu see toiming võtab aega ja selleks olekski otstarbekas asjaga varakult pihta hakata.
Tegus Tartu (näidata kuidas inimesed askeldavad-toimetavad)

Igatahes pildistage tegusaid tartlasi, kes oma tavapäraseid toiminguid teevad. Olgu selleks, siis toa koristamine, tänava puhastamine, autopesu jne. Muidugi on huvitavamad kaadrid need, mis on tehtud avalikus ruumis, salaja ja päevasel ajal siis on kindel, et fotod on teravad ja ehk annavad paremini edasi meeleolu. Aega on, pildistage rahulikult, mõelge, katsetage ning pidage minuga aru. Loodan, et see teema on inspireerivam kui pimedam pool.

Näituseks arvati olevat parim koht Athena Keskus ja Kaubamaja.

Palun avaldage kommentaariumis oma arvamust.


12 kommentaari:

Muumi ütles ...

Mulle ei meeldi see teema :(

Marta ütles ...

mulle meeldiks see rohkem, kui oleks, et kuidas inimesed elavad, sest muidu tulebki selline masendav fotonäitus :D

Muumi ütles ...

Aga ma olen nüüd pilte teinud paar päeva ja lähen teen veel. Mul on mõni pilt isegi mis mulle meeldib :) muidugi ei ole tegu mingi prügikasti kollidega...vaid Tartu pimedam pool on ka laiem mõiste ja iga üks võib ju seda ise mõista ja näidata mis on tema arust Tartu pimedam pool aga loodan et pildid tulevad hea ja koha saavad üles sellises kohta kus on palju käimist.......

Tiina ütles ...

Võibolla ei peaks olema näituse nimes tartu, vaid hoopis linna pimedam pool. Palju inimesi elab linnast väljas, käivad nv maakohtades, teised linnad(Pärnu, Haapsalu, Tallinn, Põlva jne) Näituse nimi, linna pimedam pool näitaks üldiselt linnade pahupoolt ja hooletusse jätmist. Muidugi oleks see näitus ka inimestest, kes peavad selles keskonnas elama. Kas siis vabatahtlikult või ka mitte. Näiteks tallinnas kopli linnaosa.

Muidu kaubamaja oleks kõige ligipääsetavam koht, kus käib kõige rohkem erinavaid inimesi, erinevatest valdkondadest.

Äkki peale näitust saaks igaüks enda pildi endale ka mälestuseks. See oleks ka stiimuliks, et teha hea ja kvaliteetne foto (:

Muumi ütles ...

Mmh aga noored ei lähe kaugemale kui teine korrus kuna seal on hea istuda ja kui lähevad kolmandale korrusel siis ainult siis kui häda on ja siis minnakse ka kiiresti mööda...nii et minu arust on kohaga kõige raskem...

Fotoring ütles ...

Miks vaid paar inimest on s6na v6tnud? Ait2h teile muidugi, aga kas teistel pole arvamust v6i ei oska nad kirjutada, nagu Enar ei oska blogi postitust teha. Kena :S

M6tlen siin, et kes selle teema pakkus v6iks ehk pisut seda teemat edasi arendada. Ma ei suuda muidugi uskuda, et see teema valiti yldse. 2kki sooviti rohkem inimest tegevuses n2idata, ja keskenduti rohkem teema teisele poolele. See on igatahes parem - Tegus Tartu.
Nii on v6imalik n2idata inimesi ja anda edasi tegevust, mis on fotol huvitav vaadata.
Paneks selle teema 2kki lukku :)

Muumi ütles ...

Krt uus teema see tähendab et blogi tuleb ka alla poole kerida....et teada mis muutunud on :P
Mul oli häid pilte ja nüüd teema vahetus okey teeme pilte siis tegus tartu......
Kaua aega on ?

Tiina ütles ...

enamus inimesi...tormavad nii ruttu kui võimalik sooja tuppa..tööle...kooli. Need kes paigal on lumerookijad ja lumememmed. Kas siis võib äkki lavastada, võtad sõbra..ja paned mingit tööd tegema :D

Kerly ütles ...

Neljapäeval otsutame täpsemalt, siis tuleb ka uus postitus. No seda minagi, et oleks võinud olla kiiremad ja otsustada ja pildistada, sest nüüd oleks ilmselt kõik fotod talvised ja lumememmedest. Lavastust ma just ei oota, aga räägime.

Muumi ütles ...

Mul on juba ideed tekkinud...ma loodan et jälle ei muudu :D

Mari-Liis Kullamaa ütles ...

Tegus Tartu on jah parem. Saab midagi positiivsemat ka pildistada :D. Aga lumised tulevad need pildid küll, kuid samas see näitus tulebki ju talvel !

Karl ütles ...

Ma ei ole küll osa võtnud tegemistest, aga arvan, et näituseks oleks ka Tartu Ülikooli raamatukogu päris hea koht.

karl