esmaspäev, veebruar 15, 2010

Fotoringi uued reeglid

Kuna mõned vanad harjumused on unustuste hõlma langenud ja mõned uued situatsioonid on sundinud uusi reegleid kehtestama, siis kordan vanad asjad üle ja tutvustan uutega.

*Kõik, kes ei teata (mulle e-maili kirjutades) hiljemalt kaks tundi enne tunni algust oma mittetulekust, saavad automaatselt koduse/kodused ülesanded. Ka hilinejad.

*Multimeedia Labori, koridoriga piirnev uks on lukustatud tunni algusest ehk enamikul juhtudest kell 18.00. Sealt väljumiseks peab küsima luba minu käest, s.t., et mina saadan teid sealt uksest välja. Kes hilineb helistab mulle (kui numbrit ei ole, siis ei ole), helistab sõbrale, kes äkki juba tunnis on või koputab nii kõvasti (ilma ust kahjustamata), et kuuleks ja teaks ukse avada. Hilinejatel maksab ainult hea põhjuse korral koputada.


Reeglid on kehtestatud teie enese ja minu heaolu ja turvalisuse huvides.



LISAKS!

Kõik edasijõudnud, kes osalesid neljapäevasel Illusioni modellisessionil, peavad selle nädala neljapäevasesse tundi kaasa võtma enda sorteeritud fotod (soovitavalt mälupulgal), mis on jagatud kahte kausta. Üks kaust on mõeldud Liisile edastamiseks ja teises on valik parimaid kaadreid tunnis analüüsimiseks. Muuseas peaks olema seal ka valik fotopaare, kus üks ja sama kaader on nii värviline kui ka mustvalge. Kel isu võib tekitada veel teisi variante tehtud fotodest, s.t. neid photoshop'is häkkida.

Küsimuste korral, palun kirjutage mulle.




3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

tore on, a miks te seda blog.tr.ee-s reklaamima peate?

Sirla ütles ...

See ka ju üks osa fotoringi olemusest. Kui tulid siia lehele fotoringi vaatma, siis just täpselt selle sa ka siit said.
Kuigi ma ei käi enam ammu seal ringis, oli ikka see postitus nii nostalgiliselt nunnu :)

Fotoring ütles ...

Minu pärast see ei pea seal olema, ma pole seda sinna pannud. On käinud haldjad, kes selle sinna lisanud on.
Aga muidu arvan sama, et loeb, kes tahab, kui ei taha siis ei loe.