esmaspäev, veebruar 08, 2010

Kolmekümne viies tund

Uuuh, täna oli küll üks pikk tund ja mõistagi väga tegus. Peamise osa sellest moodustas koduste tööde vaatamine, nende kommenteerimine ning vigadest õppimine. Selgeks said nii mõnedki asjad, mida enne ehk näha ei olnud võimalik.


Karolin tegi, enda pideva välguga fotode pildistamise tõttu, Kaisa õhutamisel ka välguga grupifoto.

Pildistas: Karolin



Koduseid töid oli palju, aga mitte just eriti kiiduväärseid. Ühiselt valisime välja mõned parimad ja olgu lisatud, et sügisel tehtud fotodega ei anna neid küll võrrelda. Positiivne oli see, et nii mõnigi oli juba mustvalgeid fotosid teinud. Loodan, et n-ö "vigade parandusest" midagi kasu ka on ja järgmised fotod on paremad.


Pildistas: Kaisa


Karolin tegi minu arust kõige ilusama foto ja ülesande mõttes ka täitsa täppi. Tubli.

Pildistas: Karolin


Karolini pildistatud jää aknal meenutas nii väga raba peegeldust.

Pildistas: Karolin


Pildistas: Kreete


Tänase tunni parimad fotod tegi Marta, sest temalt on esitatud lausa kolm fotot. Väga tubli!

Esimene kahest suurepärasest portreest:

Pildistas: Marta

Pildistas: Marta

Pildistas: Marta


Ning teine, minu arust lihtsalt vapustav, portree Martinalt!

Pildistas: Martina



Noolemängus oli täna huvitav seis, sest I kuni III koht läks jagamisele.

I-III koht Karolin, Kerly ja Martina 120 silma. Viskasin jälle ühe noole täiega mööda, aga ühe panin 80'sse :) Teiste punkte ei saanud ja mõnedel jäi viskamata, mitte et me nagunii kõvasti üle aja ei pannud. Mul on kahtlane tunne, et Karolin käib kusagil harjutamas, et ta alati selliseid tulemusi viskab, meenutades et alguses ei läinud tal eriti hästi.

Meenutuseks, eriti Kaisale, et järgmiseks esmaspäevaks jääb kaasa võtta täispildistatud mustvalge film ning asja fotod. Lõplik asja fotode esitamine toimub 22. veebruaril. Muideks, info fotode kaasavõtmise kohta oli ka esmaspäevase tunni postituses esitatud ;)

Karolini ja Kreetet ootan 15. veebruaril kella 17.30ks ja teisi 18.15ks.
NB! Varuge aega, sest tund kestab kindlasti rohkem kui kaks tundi.



Edasijõudnutele infoks, et sel NELJAPÄEVAL algusega kell 17.30 toimub n-ö stuudiofoto sessioon Club Illusion'is. Kes ei tea, kuidas sinna kohale saab, siis olgu abiks järgmine link. Kaasa võtke oma parim fotovarustus, laadige akud ning kel on statiiv või peegeldi, hajuti vms, mis võiks töös abiks tulla, siis need asjad ka. Kel on lisaküsimusi, siis meilige mulle või jätke teade kommentaaridesse.




Kommentaare ei ole: