reede, november 06, 2009

neljateistkümnes tund

Õppisime valgust ja valguse omadusi lähemalt tundma ja kinnistasime teadmisi pimikust. Järgmine kord teen lühikese teadmistekontrolli.



Idee: Tiina; pildistasid Anni ja Eva Liina; töötles Tiina

Järgmine kord tuleb tundi andma Priit Mürk, nii et tulge kohale, saate targemaks : ) Usun, et tuleb põnev tund + hea vaheldus minu antud tundidele - midagi teistsugust.


Kodutööde tähtajad:
  • järgmiseks korraks (12.11) - piimjad/pehmed pilved või vesi - pikk säriaeg ja kinnine ava.
  • 3.12 teevad kõik ~10 minutilise ettekande oma lemmikust või lihtsalt huvipakkuvast/intrigeerivast fotograafist, võib teha ka PP slaidiseansi. Kel valik tehtud, võiks mulle nime ka saata või siia alla kommentaaridesse jätta, et korduvaid teemasid poleks. Kes ees, see ees : )
  • 17.12 peab valmis olema lõputöö, mis koosneb seeriast siluettidest, teema on vaba. Töö tuleb teha paaris (Anni + Lisa ja Eva Liina + Tiina ja  Enar + Helen ning Annika + Kert + Peeter). Ootan superägedaid projekte.
Noolemängu tulemused:
  1. Lisa 80p
  2. Kert 16p
  3. Anette 14p
-----
Ja kas kellelgi on Tallinna lähedal vanaema või suvekodu? Läheks Tiina vennale külla ja korraldaks samal ajal fotolaagri ka. Umbes 10 inimest peaks ära mahtuma, ei pea olema suurte luksustega pind - peaasi, et ära ei külmu :)

3 kommentaari:

Helen. ütles ...

mis sul mu vastu on??

Anette ütles ...

mis mul sinu vastu olema peaks?

enar on see aasta eriti tubli olnud ju, täpselt nagu sina : )

Kerly ütles ...

2ge foto.