neljapäev, märts 29, 2012

Viiekümne teine tund

Täna vaatasime koduseid töid ning arutlesime nende üle päris pikalt. Marta ja Martini pildid oli väga head. Martin  - võiksid proovida fotode vahele väikese vahe jätta, siis oleks minu arvates ideaalne. Kaisa ja Rauno seeria oli samuti väga hea. Kaisa võiks keskmise pildi uuesti teha ja siis oleks seeria ideaalne. Mari idee meeldis mulle samuti, kuid valge taustaga mõjuks see veel paremini, proovi järele :). Samuti meeldis mulle väga Andrese fotode idee, sellest seeriast võib lõpuks kokku tulla üks huvitav hunnik fotosid.

Järgmisel korral katsetame strobismi, kel on võimalik kaamerapealseid välke kaasa võtta, tehke seda. Andke mulle ainult varem teada, et saaksin uurida, kas välgud sobivad strobismi harrastamiseks.

Koduseks tööks jäi viljeleda tänavafotograafi ametit. 12. aprilliks tahan teilt saada 5 fotot. Ärge unustage uurida ka ise internetist või raamatutest juurde, mida teised on teinud, kuid kõige parem on proovida läheneda ülesandele oma künka otsast.

Tunnis näidatud lingi lisan siia ka http://www.street-photographers.com/.

Tunni teemat tänane grupipilt küll ei kajasta, kui siis ainult sellega, et kaheksa inimest oli kohal ja diivanil oli isegi natukene kitsas, nagu linnatänaval :)

Idee pakkus välja Mari ja edasi arendas Kaisa. Kaamera seadsid pildistamisvalmis Andres ja Rauno.

1 kommentaar:

Kaisa ütles ...

Ideega seoses oli vist vastupidi