teisipäev, märts 06, 2012

Neljakümne kuues tund

Ei saa me mitte modellirallile alla jääda, mistõttu oli tänase tunni teemaks välkudega pildistamine ja nö stuudiofoto. Kõik said pildistada ning hakkajad veel eriti palju. Loodan, et saite natukene stuudiopildistamisele pihta, kuna natukese aja pärast tuleme selle juurde tagasi ja siis tuleb juba aktiivselt kaasa mõelda.

Värvifilmid sain täna paarilt inimeselt kätte, kel veel pildistamine pooleli võiks need järgmiseks korraks valmis saada ja kaasa võtta või Uku nimele Fotoluksi (Ülikooli 6a) toimetada.

Järgmisena võiksite ette võtta mustvalge filmi, mida ka ise ilmutama hakkame. Selleks sobib hästi Fomapan Action 400, Kodak T-max 400 ja Ilford HP-5 Plus 400, mida saate osta Fotoluksist ja Photopointist.

Kodune töö: proovige vastukaaluks poseeritud stuudiopiltidele tabada inimesi nende loomulikes situatsioonides ilma poseerimata, aga pilt ei tohiks olla lihtsalt üks tavaline klõps.

Grupipilt tuli täna samuti tunni teemaga seonduv, täpsemalt silmadega naeratamine. Idee kujunes tunni jooksul ja seekord pildistasin mina. Iga fotograaf peab teadma, mis see suur tarkus on, mida Tyra Banks nii arusaadavalt seletab. Niisiis...


..mõnel tuli välja, mõnel jäi sellest natukene vajaka. All on õpetlik video, mida võite peegli ees harjutada:





Kommentaare ei ole: