esmaspäev, jaanuar 10, 2011

Kahekümne viies tund

Tere tulemast uus fotoringi semester ja ühtlasi tervitused ka Annile ja Katrele, kellele loodetavasti meie juures meeldima hakkab.

Kuna euro-krooni teemast ei saa üle ega ümber, siis juba tunni alguses pakkus Marta ideeks teha grupifoto rahast, mis meie taskutes leidub. Nagu näha, mõnel on palju paberit ja mõnel...eee...midagi.
Muideks foto võeti üles suhteliselt aktiivselt ja kiiresti. Positiivne!

Pildistas: Marta


Vaheaja n-ö koduseks tööks jäi aastavahetuse ilutulestiku pildistamine, mida algajate grupist proovisid Kaisa ja Mari-Liis, kellede parimaid kaadreid allpool näete. Kuna mina katsetasin ka, aga Kaisa kaadritele võrdväärseid vastasei ei saanud, siis panen ka enda paar fotot.


Pildistas: Kaisa


Mari-Liisi fotod olid päris hästi õnnestunud, kuigi ta tegi esimest korda ilutulestikust pilti. Meil oli raskuski Sinu fotode parimate valimisega, sest kolm olid pidevalt valikus, aga suutsime üksmeele leida. Sinu esimesel fotol on väga hea, et oled maapinda ja hooneid kaadrisse haaranud, mis annavad meile aimu ilutulestiku suurusest. Tubli.

Pildistas: Mari-Liis


Pildistas: Kerly


Neljapäeval kohtume edasijõudnutega, kelledest ehk ka mõnel on jagada ilutulestikufotosid. Samuti pange valmis oma mõtted Fotoluksi näituse teemal, siis jagan teiega täna pakutuid teemasid.
Järgmisteks tundideks jääb nii algajatel (17.1) kui ka edasijõudnutel (20.1.) tunnimaterjalide ettevalmistamine, mille pidite koostama ajakirja abil, mis ma teile jõulude ajal andsin, ärge unustage ajakirju koju.



7 kommentaari:

Martina ütles ...

Kerly, sinu teine foto on vaputav!

Kerly ütles ...

:)
Ma tänan.
Milline tunnustus, kihvt!

Muumi ütles ...

Eks ole ei tea jahm milline see parim on :D
Loomuikult Kerly oma....
see oleks ka imelik kui poleks :D

Kerly ütles ...

Hahhaaa, mulle muideks meeldib Kaisa oma rohkem. Mul nii hästi ei tulnud välja :/ sest olin kaugemal.

Kaisa ütles ...

Tänan : )

Heleen ütles ...

super kiftid pildid Kellu :D

Fotoring ütles ...

Aitäh Hellu :)