neljapäev, detsember 02, 2010

Kaheksateistkümnes tund


Täna oli tore tund, vähemalt minu arvates. Lasime küll natuke üle aja, aga selle vastu ei olnud kellelgi midagi, nii et mis ka minul sellest :) Katsetasime veel ministuudios pildistamist, millega algajad polegi veel algust teha suutnud, aga teiega jõuame selleni esmaspäeval.

Jätsin tänase Enari saadetud foto täpselt selliseks nagu ma selle sain. Tegin vaid väiksemaks ja lisasin törtsu teravust. Andke teada, kas see on teie arust kirgaste värvide ja hea kontrastsusega. Tahan selgusele jõuda, et kes neid pilte nihu näeb, mina või Enar. Aitäh.
Ahjaa, päris hea panda ma olen ikka :D Kõrvad ka pähe ja mõmm-mõmm.

Enar, Heleen ja Muumi, palun riputage NÄDALA JOOKSUL oma ministuudio parim foto blogisse (kui on rohkem mida soovite jagada, siis lake tulla) ja kui on midagi juurde lisada, siis kirjutage sellest. Üldse võiks lisaks pildistamisele ja rääkimisele ka kirjutamisele rõhku pöörata.

Pildistas: Enar


Kodused tööd "Detsember, paras aeg pildistada..." esitage järgmiseks tunniks ehk siis 9. detsembriks. Võite igast paar-kolm parimat fotot kaasa võtta, siis on mida vaadata ja mille seast valida.

Teise ootamatu ülesandena tuli täna pildistada täielikus pimedused küünlajalga. Heleen ja Muumi, ootan teie fotosid PÜHAPÄEVAKS.


Algajad, esmaspäevaks kaasa siis "November, paras aeg pildistada..." fotod ja kaamerad, et ministuudio fotosid teha ja kes soovib, siis ka lisaasju, mida kastis pildistada.


Laupäeval selgub ka tõde FOTOLUKSI NÄITUSE TEEMA OSAS ;)



2 kommentaari:

Muumi ütles ...

oled jahm :D issand Kerly see fotoring on sul silmad nii kotti ajanud :P eks ole...mmh pilt on tõesit natsi naljakas aga mis mina ka sellest tean :P

Fotoring ütles ...

Nojah, mõned annavad ju kõva vatti ja ajavad juuksed halliks, aga loodame asjade paranemisele...