esmaspäev, detsember 20, 2010

Kahekümne kolmas tund

Kahjuks sel aastal näitust ei toimu. Heleen, Kaisa ja Tiina ei saatnud oma fotot, ega andnud ka märku, et nad ei osale ning, kuna kolme inimese fotode puudumine annab valusalt tunda, siis pidime ideest loobuma. Muidugi on väga kahju neist, kes nägid vaeva ja ootasid näituse ettevalmistust, ning nad pole sellist suhtumist ära teeninud, siis ma loodan, et see paneb teid mõtlema, et lisaks sellele, et te ise ei pingutanud ja praktikat ei saanud, oli teiste suhtes väga ebaaus.

Uue aasta esimesse tundi palun tulla KOLME HUVITAVA, VÄLJAKUTSET PAKKUVA FOTONÄITUSE TEEMAGA. Edukat ideede lendu!

Uuest aastast toimuvad nii mõnedki muudatused, et asju teile lihtsamaks teha ja probleemide tekkimist vältida.


Grupifotoks valmistuti seekord, nagu näha eriti hoolikalt - mustvalges riietuses ja taktikepiga (kui see on eseme õige nimetus, Helen?).

Kes arvab ära, millist jõululaulu alumisel fotol laulame? :)


Pildistas: Helen




Mõned ilusad kaadrid Helenilt ja Mari-Liisilt.

Pildistas: Helen


Pildistas: Mari-Liis


Algajate teise ülesande parimad tulemused on siin:

Pildistas: Marta


Pildistas: Martina


Nende tunnitööde lõpetuseks veel infoks, et tegelikult pidid need esitama kõike, mida seni olete õppinud: foto huvitatavust, tehnilist taset (teravus, valge tasakaal, iso), tausta valikut. Kahuks tehti ülesandeid suhteliselt üle otsa, mis tähendab, et uuel aastal on veel palju õppuda ;)

Räägiksin teiega neljapäeval natuke veel nendest kolmest suurest ülesandest, millede kaudu tekkis järngev pingerida:

25,25 punkti Martina
22 punkti Helen
17 punkti Marta
16,5 punkti Mari-Liis
7 punkti Kaisa


NB! Ma soovin teie tänase tunnitööna valminud bokeh'eid ja valguskiiri enne selle nädala lõppu blogisse riputatuna näha. Kel olid ikka väga head näited, võib julgelt fotosid üle laadida, ega head asja ei saa vaid enda jaoks hoida ;)



xxxxx



Neljapäeval 23/12 algusega kell 16:00 - toimub viimane fotoringi TUND. Osalemiseks on vaja teha vabalt valitud summas loosipakk ja kaasa võtta väike toidumoon, vastavalt oma äranägemisele. Kel on küsimusi toidu osas, andke palun teada, aga muidu piiranguid ei ole.

Küll aga on kõigil neljapäevaks üks ülesanne, tulla lagedale mõne laheda ideega või uudisega või teemaga, mis meile, fotoringlastele passiks. Ühesõnaga palun võtke kaasa positiivsus ja andke endast viimasesse tundi hea panus.




NB! Tuletan veelkord meelde, et antud hetkeks on fotoringis ministuudio kasutamised lõppenud. Kõik, kes tegid endale valguskastid on oodatud need enne vana-aasta lõppu koju viima.


1 kommentaar:

Muumi ütles ...

Krt küll. Tiina, Kaisa ja Heleen mis toimub ?
Ohjahm..... mis teha. Aga Kerly kuule ehk paned need pildid siia siis üles näeme mida teised ka tegid.