esmaspäev, märts 02, 2009

Kolmekümne teine tund

Täna oli mõnes mõttes eriline päev. Esiteks seetõttu, et täna ei ilmu teie ette tänast grupifotot, vaid seda saate näha mõni päev hiljem. Teiseks seetõttu, et Enar esitas ka kodutööd. Kolmandaks, et üles said riputatud kõik fotod, mis hääli said. Neljandaks, et kodutööd olid täitsa hästi tehtud. Aitäh teile, kes need esitasid.

Anessa luges pudelid asemel klaas ja tegi alljärngeva foto, mille nimi on: klaas, anessa ei oska lugeda. Mina ütlen, pudelid või mitte, väga hea foto on. Fine art!


Pildistas: Anessa


Eraldi tooksin välja Annit, kes oli head fotod teinud, eriti meeldis meile kõigile alljärgnev.

Pildistas: Anni


No ja uskuge või mitte - Enari kodutöö! Kes leiab blogist tema viimase esitatud kodutöö ja saadab mulle lingi, saab kommi.

Pildistas: Enar


Huumoriauhind läheb kahtlemata Sigridile, kuigi ma ise eelistasin seda teist seeriat.

Pildistas: Sigrid


Kõige parema seeria esitas Lisa. Oli näha, et ta oli vaeva näinud, nii pildistatavate asjade seadmisega, pildistamisega ja sellele järgnenud töötlemisele. Väga tubli. No vaadake ise :)

Pildistas: Lisa


Lihtsalt võluvad numbrid.

Pildistas: Sigrid

Pildistas: Peeter



Vaatamata sellele, et keegi ei suutnud arvestatavat fotot teemal "Riided" teha, kiidan teid kodutööde eest veelkord. Tase oli hoopis teine kui eelmistel kordadel. Mulle meeldib, et te nägite vaeva ja lähenesite loovalt, ehk siis see, mida ma olen teieni kogu aeg üritanud toimetada. Täna see igatahes avaldus hästi. Jätkake samas vaimus ja ärge tehke vähisammu.




Noolemängus oli hea päev, Anessa võitis :)

I koht Anessa - 100
II koht Sulev - 90
III koht Sigrid - 60



Kellelgi on äkki midagi kõigiga jagada? Mõni fotokonkurss? Huvitav link? Hea fotograaf? Ootan igatahes postituste lisa blogisse. Rohkem initsiatiivi, palun!





4 kommentaari:

Anette ütles ...

kleidipilt oli mul ägedam : (

Sigrid ütles ...

Kerly, kui sa teist seeriat eelistad, siis minugi poolest võid sa selle välja vahetada, ma arvan et P väga ei pahanda, ise ju poseeris:)

ja väga äge tund oli, aitäh.

Priit Mürk ütles ...

Avaldan tunnustust Lisa näputeosele.

Kerly ütles ...

Lugupeetavad, aitäh teile.
Tunni teete teie ise tegelikult, minu roll on lihtsalt seda suunata ja vast ka mõni sõna juttu rääkida :P aga emotsioonid ja suhtumine on teie teha, nii et järgmiste toredate kordadeni.

Ja Lisa pani tõesti hästi!