kolmapäev, märts 18, 2009

Laura Kallasvee moefotonäitus


Fotograaf Laura Kallasvee avas laupäeval, 14. märtsil Tartus Athena kultuurikeskuses näituse aastate jooksul tehtud moefotograafiast.



Pildistas: Kerly


Näitusel on üleval valik fotosid aastail 2000 - 2009 valminud moeseeriatest erinevatele väljaannetele (näiteks Stiil, Trend, Cosmopolitan, Muusa, FHM, Playboy ja Mimi, koostöös stilistide Liisi Eesmaa, Karolin Kuusiku, Ester Kannelmäe jt).

"Soovin näitusel osutada tähelepanu sellele, et ka moefotograafia on arvestatav kunstivorm," rõhutab Laura Kallasvee. "Moefoto on loominguline töö, kunstiliik, mitte tühipaljas tilu-lilu, ning moefotograafial on ka dokumenteeriv külg: hästi ja korralikult tehtud moeseeriad on head ajastu jäädvustajad, mitte ainult kindlal hooajal tarvilikud pildiklõpsud."

Näitusel on eksponeeritud Kallasvee töid varasematelt väljapanekutelt ning ka päris värskeid, spetsiaalselt uue näituse tarvis tehtud pilte. Uudistamiseks on välja pandud üle 50 erinevas formaadis töö.

Kallasvee näituse avamisega samal õhtul annab Athena kontserdisaalis üle hulga aja Tartus kontserdi Vaiko Eplik & Eliit – ansambel tuleb lavale täies koosseisus ning esitab kava, mida ei ole Tartus varem nähtud ega kuuldud. Nii et on, mida vaadata ja kuulata!

Laura Kallasvee näitus jääb Athenasse imetlemiseks terveks kuuks, hiljem eksponeeritakse kogu näitus Femmes. Soovijail on võimalik pilte ka osta.

ALLIKAS: Femme.ee

Lugege ka Laura persoonilugu femme.ee'st ja saate teada, et huvi fotograafia vastu võib tulla ootamatult nagu vihm päikesepaistelisel päeval.


Kommentaare ei ole: