kolmapäev, märts 25, 2009

Kolmekümne seitses tund

Täna toimus neljapäevase rühma modellisessioon. Aitäh neile, kes kohale tulid, eriti suured tänud Lisale, kes tõesti üritas ja püüdis võtta, mis võtta annab. Kõik see, mida enne tänast pildistamist rääkisin, läks küll kuhugi kaotsi, sest Aroliniga kohtudes ei olnud sellest mingit jälge näha, et te midagi üldse oleks kahe kõrva vahele jätnud. Väga kurb. Räägime sellest järgmistes tundides ja siis juba ilmselt räägivad hoopis teie tehtud portreefotod.

Grupipildi idee ja üleüldine initsiatiiv kuulus Lisale. No vaadake, milline suurepärane kidratśikk ta on :))
Tegime bändi :D

Pildistas:Lisa


Järgmise nädala tundidesse võtke palun kaasa oma sorteeritud fotosid sessioonist. Igaüks jagab teistega vähemalt 20 fotot, aga võib ka esitleda 50 fotot. Need tunnid kulutamegi vigade paranduseks ja muljete jagamiseks khm ning muidugi noomimiseks :) Aga palun muutke siis mõned fotod mustvalgeks ka ja pange need koos originaalvärvilistega ühte kausta, et neid saaks võrrelda. Kel jäi midagi arusaamatuks, siis palun kirjutage mulle.


9. aprilliks ehk aega on terve maa ja ilm, jäävad kodused tööd teemadel:

KOSMEETIKA
PIIM
MUUSIKA

Selleks, et kõik saaksid aru kodutööde tegemata jätmise trahvitunnist, siis olgu öeldud, et kodused tööd peavad olema mulle esitatud, saadetud (äärmisel juhul ka blogisse lisatud) nõutud päeval kella 18ks. Kui seda pole tehtud, jääb järgmine tund vahele, aga kuna neid pole palju jäänud, siis soovitan kodused tööd õigeks ajaks esitada.


Noolemängus ei ole nii kõvade summadega mängu enne olnudki:

I koht Mona - 180 silma
II koht Anni - 140 silma
III Arolin - 130 silma



P.s. Eelmisel korral jäi üks suurepärane kaader teie kõigiga jagamata. Parandan siinkohal vea ja esitlen Sigridi tehtud suurepärast kodutööd teemal "Ajaleht".


Pildistas: Sigrid




6 kommentaari:

Lisa ütles ...

sigridi pilt on niiii lahe !

Sulev ütles ...

Minu arust see trahvinduse värk pole päris õige. Et kui kodutöö jätan tegemata, siis see justkui annab õigustuse ka järgmisse tundi mitte minna! :)

Sulev ütles ...

Ahjaa, ma tegin oma valiku piltidest juba ära. Kuna üsna palju on sarnaseid võtteid, siis jätsin välja kõik ühesugusemad. Ja alles jäi siiski alla 20 pildi, mis on sellised üksteisest pisut rohkem erinevad. Usun, et see pole probleem, et on alla 20?

Kerly ütles ...

Tuletan meelde, et fotoring on endiselt vabatahtlik, et kui kodutööd ei tee, et siis on õigus järgmisesse tundi mitte tulla, SEDA JUHUL kui fotoring Sulle midagi ei paku. Siin see vahe ongi.

See on okei, kui on natuke vähem kui 20. Kas Sa tegid mõned must-valgeks ka?

Mona ütles ...

Ma ka ei saa 20 täis. Enda süü, ma tean

Sulev ütles ...

Saturationi keerasin vähemaks, aga vist mitte päris nulli. Õhtul näeb!