esmaspäev, märts 09, 2009

Kolmekümne neljas tund


Täna, eee, täna rääkisime ühest ja teisest :) Fotod tunnitöödest PALUN täna käinud õpilastel riputada blogisse ALATES neljapäeva õhtust. Valige vabalt välja 1-3 endale kõige enam meeldinud fotot. Hoiame natuke veel tunnitöö teema neljapäevaste õpilaste eest salajas. Aitäh.

Grupipildi ülesvõtmine toimus välgukiirusel. Artur veelkord kiitus Sulle operatiivse tegutsemise eest.

Pildistas: Artur



Pakun võimalust ühele huvilisele võimalust pildistamist proovida Moekesel. Üritus toimub 21. märtsil Athena Kultuurikeskuses. Natuke rohkem infot leiate siit: http://kultuuriaken.tartu.ee/?event=1234188221 Kes soovib Moekesel osaleda, saatku mulle e-kiri oma osalemissooviga.


Kuna see aasta pole eelmistest mõnes mõttes kuigi erinev, siis on järgmine nädal (16-22.3) taas traditsiooniliselt kevadise koolivaheaja tõttu vaba. Selleks, et teil väga igav pole, jääb teile kodune töö, mis hõlmab taas kolme foto tegemist. Teemad on järgmised:

1) KUMMIKUD
2) AJALEHT

3) PEEGEL



Tööd tuleb esitada 23. märtsiks. Esmaspäevased võtavad fotod tundi kaasa ja neljapäevased õpilased saadavad mulle fotod meilile, edastavad lingi või toovad need kasvõi kohale :) Kes kodutöid ei esita, sel jääb järgmine tund peale esitamistähtaega vahele. See aga pole eriti soovitav, kuna peale vaheaega läheb kohe modellide pildistamiseks. Pange vaim valmis. Rohkem infot selle kohta blogi vahendusel.


Igatahes pange vaim valmis, vaheajal võib ette tulla mõni üllatus, seda eelkõige mõeldes Anessa peale, kellel entusiasmi tundub jaguvat ;)


Noolemängus oli seis jäjekordselt Elori kasuks:

I koht Elor - 160 silma
II koht Kerly - 100 silma (ühe viskega;)
III koht Artur - 80 silma




4 kommentaari:

Anette ütles ...

üks lause mu nimega oli küll kurjakuulutav. lõpetage halvad naljad!

marju näeb šeff välja ja muidugi all hail jumalale

Fotoring ütles ...

Kallis Anessa, naljast on küll asi kaugel :)

Artur ütles ...

oot, ma ei tahaks Anessat grupipildi põhiautorina mainimata jätta ;)

Kerly ütles ...

ALL HAIL - IKKAGIST :)