neljapäev, detsember 18, 2008

Kahekümne neljas tund

Täna vaatasime pikka dokumentaalfilmi Ansel Adamsist, kes on Ameerika Ühendriikide suur uhkus ja armastatud fotograaf. Ilmselt tekitas see mõnus olemine diivanil järgmise stseeni, mille Enar grupipildina üles võttis.
Ma pean lisama, et rohkem kui kaks korda mõtlesin ma Jaanika peale. Aitäh.

Pildistas: Enar



Homme toimub väljasõit Uhmardusse. Läheme Tartu-Uhmardu 18.00-18.36 ja tuleme tagasi laupäeval Uhmardu-Tartu 16.37-17.20 pilet peaks umbes sama palju maksma. Lähtuvalt faktist, et tegemist on fotolaagriga, peaks peale fotovarustuse kaasas olema magamiskott ja väike moonakott. Eriti oluline on riietuda soojalt - soojad saapad, villased sokid, kindad, sall ja müts!!! Muud ei hakka mainimagi. Raha muidugi ka igaks-juhuks natuke.

Hetkel on nimekirjas:

Anette
Enar
Jaanika
Kerly
Peeter
Priit
Tuuli
Sigrid

ja teid KÕIKI ootan ma homme bussijaama 17:45ks. Ärge keegi varem pileteid ära ostke, kui ma pole Sigridile helistanud ja ÄKKI andnud mingeid muid juhtnööre.



Esmaspäeval toimub viimane fotoringi kogunemine sel aastal. Eelmises postituses sai selle kohta juhtnöörid jäetud. Viimaste loositõmbajate eest teen seda ise ja saadan teile kohe nimed e-mailiga. Palun veel võtta kaasa kodutöid, mida vahepeal edukalt sai jagatud. Kohustuslik KÕIGILE, et fotoring edukalt lõpetada, on tarvis esitada lõputöö teemal Lihtne.Sügav.



Noolemängus ruulis täna jälle Elor 110 silma, teise koha sai Kerly 90 silmaga ja kolmanda - üllatus! - Helen 80 silmaga. Ja kes veel ei tea, siis Elor on meist kõige rohkem harjutanud ja harjutab ka edaspidi.



Kommentaare ei ole: