kolmapäev, november 22, 2017

Seitsmeteistkümnes tund


Ooo püha valgus - täna käisid meil külas kaks armast kaksikõde Jareli ja Karoli, kes mõlemad pakkusid kõigile kahes ruumis palju tegevust. Kuna seekord said kõik kenasti hakkama ja kellelgi suuri küsimusi ei tekkinud, siis oli selline vaba voog, võib-olla mõne jaoks kaootiline, aga tundus, et kõik said hästi hakkama. Loodan, et keegi ei tundnud, et ta ei saanud piisavalt juhendamist. Väga äge oli ja mõnus, et oli kaks töökohta, n-ö kunstliku valguse ja stuudiovalguse toad, selles suhtes olid ruumid väga hea seotusega. Siiski mõelge palun tagasisideks, mis teile raskusi valmistas ja kuidas te nendest üle saite ning mis teile eriti meeldib.

Elagu läbipaistvad värvilised plastiknõud!

Palve, püüaks kõik kahe nädala jooksul oma fotod edastada mulle/Margusele, et neist panna kokku galerii, mida võiks esitada tüdrukutele. Seega ideaalis võiks ehk see kaust, mida fotoringis arutleme, olla seesama kaust, mille modellidele edastame. Kel on muudmoodi, siis pange vastavalt sellele ka erinev kaust kokku.

Aitäh neile, kes lõpus kokku aitasid pakkida: Angelika, Joosep, Julia

Grupifoto teg täna juba varasema kokkuleppe tulemusena Angelika. Selline siis :) Kes on kõige parem hüppaja? :P Aga üldiselt, Angelika, Helle-Mari ja Kerly - tere hommikust! Helle-Mari, lihtsalt jumalik - minu muusa! Igaühel on hüpe tore, Julia - vau! Margus ja Joosep, nagu kivikujud :) Õekesed ajavad täiesti oma teemat :) Ilus! Vapustav foto minu arust :)

Aitäh teile mõnusa õhtu eest!!! :))))



Foto: Angelika


xxxxx


EDASIJÕUDNUTELE jääb koduseks tööks DAIDO MORIYAMA töödest inspireeritud valik fotosid. Kes tema fotosid ei näinud, vaadake oma eelmise tunni postitust ja leiate galerii tema fotodega.

LISAKS! Kel on juba mahti sellega tegeleda, siis võiks kaasa tuua modellifotosid, mida siis hakkame otsast peale vaatama, riburada ja loodetavasti kahe nädala pärast on kõigil need fotod olemas ja saab ka modellidele edastada.

Kroonpressi fotoringi nägude galerii on valmis, ma ei tea, kas ma saatsin selle lingi juba, aga saadan selle teile e-mailiga uuesti.


ALGAJATELE jääb järgmiseks tunniks kaasa kaks kodust tööd säri mõõtmise ja valge tasakaalu osas. Säri mõõtmise ülesande jaoks tuleks teha samast kohast neli fotot erinevate reźiimidega. Valge tasakaalu osas kolm fotot kasutades erinevaid reźiime, valida tore objekt ning panna kaamera kindla pinna peale.


HEDY-LIISILE jääb JÄRGMISEKS TUNNIKS teha NELI postitust, üle-eelmise tunni üks foto õues tehtud, uued fotod teemal "SEGADUS", "KÜLM" ja "VALGUS".
Kuna Hedy-Liis ei öelnud oma teemat, siis LAURALE jääb teema "PUUVILI".


LISAKS jääb teile veel koduseks tööks VIIS FOTOT katsedades oma objektiivi viit erinevat footkuskaugust, jäädvustades iga kauguse jaoks just sobivat objekti.

Päris palju tegemata töid algajad, olge hoolad ja saage järjele ;) Jõudu!


6 kommentaari:

Julia ütles ...

Uh-la-la...Meie õhtu oli väga super. Grupipilt on võimas! Kerly sa oled nagu rockstar (kus on sinu kitarr?) :D

Kahju, et ei saa lisada pilti...
https://img00.deviantart.net/c788/i/2014/150/b/6/machine_gun_facebook_like_by_wormchow-d7kefj1.png
Arvan, et see väga sobib siia :D

Helle-Mari ütles ...

Väga lahe tund oli taaskord. Palju häid emotsioone ja uusi tarkusi

Fotoring ütles ...

Hahahaa, hea kommentaar, Julia.
Jah, jumala tõsi - machine gun Facebook like there is no tomorrow, minu enda lisandusega ;)

Tore, kui meeldis, Helle-Mari.

Krista Majak ütles ...

Lahe jah, ja Kerly on tõesti nagu rokkstaar seal fotol. Põnevusega ootan pilte :)

Fotoring ütles ...

Hihii, no pidi mingit liikumist ikka näitama ju :)

Unknown ütles ...

Kerly on tõesti rokkstaar meil :) See, et saime ühe võttega tehtud oli mulle üllatus.
Väga meeldis stuudio pildistamist katsetada. Kahjuks minul see seekord ei õnnestunud. Aga iga kord õpib uusi asju. Ise tunnen, et eelmine aasta oli aga veel raskem, kuna kõik oli uus. Nüüd juba teadis mida oodata.