teisipäev, november 21, 2017

Annelinna kollased majad


Septembris käisime toreda seltskonnaga Annelinnas pildistamas. Häid fotosid sai selle kahe tunni jooksul palju tekitatud. Selleks, et kogu selles mahus paremini orienteeruda, moodustasin ma lähtuvalt fotodest seeriaid, mis võiks omavahel kenasti kokku sobida. Niimoodi tuleb igalt autorilt töid erinevatel päevadel ja seda põnevam on näha, kuidas keegi midagi nägi.

Esimesena tuleb esitlusele Annelinna n-ö kõige omapärasem ja tavalisem vorm - kõrged kollased üheksakorruselised. Vaadake, kui palju võimalusi on nende rajatiste pildistamisel...ja see pole veel kõik. Mõnes teises kategoorias tuleb osakest neist veel käsitluse alla. Loodan, et järgmine kuu täis Annelinna fotosid on mõnus sõit teile kõigile - neile, kes seal elavad ja neile, kes seal esimest korda kaameraga külastamas käisid.



Foto: Angelika



Foto: Margus



Foto: Hele-Mari



Foto: Kerly



Foto: Margus



Foto: Krista


Jätkub.....


3 kommentaari:

Krista Majak ütles ...

Kohe põnev vaadata kui erinevalt me sama asja pildistame...

Margit Pinnar ütles ...

Marguse esimene pilt meeldib kuna põõsad lisavad mõnusalt raami ja Kerly pilt on väga hea tonaalsusega. Minu lemmikud just sooja värvi poolest, mida hetkel väljas kohe üldse pole.

Fotoring ütles ...

No Krista, Sa ikka jõuad - absoluutne tipp :) Tere tulemast!

Jah, seda ma just tahtsingi öelda, et vaadake, kui palju erinevaid võimalusi on pildistada sama asja, aga palju määrab see, mis objektiivi kasutatakse ning mida nähakse - ooo oivaline fotograafia maailm.

Aitäh ilusa kommentaari eest, Margit. Kniks ka Sulle :)
Värvid on ägedad jah.

Tuleb lisa ;)