kolmapäev, november 01, 2017

Kaheteiskümnes tund


Täna käisime kahjuks vaid edasijõudnutega tundi pidamas AS Kroonpressi trükikojas. See oli kõige enam soovitud koht, mida sooviti külastada. ning kahjuks polekski Samelini saanud minna, kuigi sain ka nendega kokkuleppe, sest nende tööpäev lõppeb kell 15.30, aga meie ring hakkab nii hilja. Aitäh kõigile, kes sinna n-ö maailma lõppu täna tulid. Kahju, et algajad seda suurepärast võimalust ei kasutanud. Keskkonnajuht Sander näitas meile kõiki põnevaid ruume, mida me siis kiirkorras pildistasime. Tegime tutvust paberite, masinate, inimeste ja praakmaterjaliga ning hingasime sisse värvi-, paber- ja lahustilõhna, peale mida värske õhk tundus kui paradiis! Usun, et kõik said palju toredaid kaadreid. Head sorteerimist!

Grupifoto tegi seekord kiire valiku tulemusel Joosep. Minu arust kihvt koht ja äge idee ka. Hea töö, Joosep!


Foto: Joosep

xxxxx



EDASIJÕUDNUTELE! Kuna täna käisime pildistamas, siis lükkusid kõik kodused tööd edasi 8. novembriks. Siis peaks kaasas olema portreefotograafi Yousuf Karshi stiilist inspireeritud vähemalt üks portree. Samaks päevaks jääb SEERIA fotosid ruuduformaadis, mis kirjeldaks võimalikult hästi minimalistlikku arhitektuuri. See on siis viimane mustvalge kodune töö.

Kellel on, siis palun võtke juba ka Kroonpressi fotod kaasa. Sorteerige sellisesse kausta, mille saab neile edastada. Palun muutke ka oma failinimed omanimeliseks, sest nad soovisid originaalfaile. Pange siis ikka need vaid, mis teile tõesti meeldivad.

Järgmine kord teeme ühe suure fotode vaatamise tunni :)
NB! Kes tulla ei saa, palun saadke ikka oma fotod, et saaks neid ka arutluse alla võtta, aitäh.

Vaadake palun kümnenda tunni postitust, mis puudutab erinevaid edasijõudnute jaoks mõeldud linke.


ALGAJATEGL jääb järgmiseks tunniks kaasa tuua seeria fotosid teemal: "Minu vaheaeg". 

Kuna keegi postitust, mis oli koduseks tööks palutud, EI TEINUD, siis jääb teile JÄRGMISEKS TUNNIKS kaks postitust, eelmise tunni üks foto ja uus foto teemal "SEGADUS". Postitada ISE meie blogisse! Ootan aktiivset osavõttu :)

Koduseks lugemiseks jääb teile selline lihtne artikkel kompositsiooni kohta. Seal on küll peamiselt fotod, aga pole hullu, nende järgi on ka väga hea õppida. Hakkame seda järgmine kord arutama

13. novembriks jääb ALGAJATELE koduseks tööks seeria fotosid täna tunnis käsitletud teemal "November, paras aeg pildistada...". 



3 kommentaari:

Julia ütles ...

Väga huvitav grupipilt :D
Suur aitäh huvitava ekskursiooni eest. Ainult positiivsed emotsioonid!

Krista Majak ütles ...

Tundub, et seal oli väga lahe...

Fotoring ütles ...

Aitäh teile.
Minu arust oli ka väga äge - hea seltskond ka ning suurepärased pildid seda meenutamas.
Krista, kui Sa oled veel ühes tükis, siis järgmine kord näed lisa ;) kui ei, siis pead fotosid blogist otsima.