esmaspäev, mai 02, 2016

Viiekümne üheksas tund

Tänane tund:
  • kiire arutelu...
  • teemapüstitus...
  • arutame detaile...
  •  täpsustame veel detaile...
  • ... ja Karlovasse pildistama.
Oli igatahes väga põnev sihitult mööda (peaaegu) kodust linnaosa hulkuda ja olla lihtsalt vaatleja. Vahepeal nägin vilksamisi ka ülejäänud grupi liikmeid ja loodan, et ma eriti ei seganud Helle-Mari pildistusaktsiooni :)

Grupipilte tuli suisa kaks. Alljärgnev kuulub Mailile. Kuna mätas ei olnud veel piisavalt kuiv, siis tema tegelik plaan täielikult ei teostunud ja jääb ehk ootama paremaid aegu ;)

Foto: Maili

xxxx

Remi versioon grupipildist sai selline. Mõnusalt bändilik, puuduvad ainult pillid :)

Foto: Remi

Kui nüüd kristalselt aus olla, siis lootsin Remi pildist tiba rohkemat. Kuigi kuna rattaliiklus oli Pargi tänavas peadpööritavalt tihe, siis on tulemus vaatamata kõigele täiesti korralik. Aga... alumist tühja pinda oleks saanud tugevalt kärpida ilma külgedelt olulist kaotamata.

EDASIJÕUDNUD, loodan, et tänane pildistamine oli edukas! Sorteerige-valige ja korrastage-tuunige oma tänaseid pilte, järgmises tunnis (9. mail) teeme koos nende hulgast karmi valiku.

ALGAJAD, kui kellelgi vastuväiteid ei ole, siis ootan teid ülehomme, st kolmapäeval  18.00-18-15 Jänese matkaraja alguses, täpsemalt liivaranna alguses.Vaatame, mida huvitavat pakub meile kevad Emajõe ääres.

4 kommentaari:

Krista Majak ütles ...

Matkarada sobib. Kohtumsieni!

Remi Fady ütles ...

Roger that.

Margit Pinnar ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Kerly ütles ...

Remit grupifotol vaadates, on näha O.G. Tuusmasterit. Äge :D
Arp kisub ka pisut sinna teemasse, sest ristatud käed selja taga on väga tuus ;) Tüdrukud etendavad rohkem tantsutüdrukute rolli :) Lahe foto, aga muidu nõustun ka Arbiga. Kui esiplaanil oleks midagi, mis ruumi täitnuks poleks väga vigagi. Aeg-Ruumist väljas tehtud grupifotodel on teine minek.