laupäev, märts 14, 2015

Kuidas läheb filmile pildistamine?


Kas film on ostetud?

Kas sai ikka õige filme?

Mis motiivid-subjektid kõige enam huvi pakuvad?

Ühesõnaga kuidas on filmile pildistada?



Vastused jätke palun kommentaariumisse.

7 kommentaari:

Remi Fady ütles ...

Mõned portree klõpsud tehtud Smena Symbol'iga.
Filmile pildistamine vajab oluliselt rohkem ettevalmistamist ja leidliku lähenemist sobiva säri saavutamiseks. Kaamera piirangud ei võimalda alati soovitud särikompositsiooni ning appi tuleb võtta kõik võimalikud lisavalgused...

Tarmo ütles ...

Paneb jah rohkem mõtlema , näis kas see hiljem välja ka paistab:)

Fotoring ütles ...

Kui püüda tõesti sättida, mõõta ja mõelda, siis võtab filmile pildistamine kauem aega, seda siis kui kasutatakse peegel- või n-ö rangefinger kaamerat, aga kompaktkaameraga läheb selline pildistamine tunduvalt lihsamini. Mul kahe päevaga 2 x 36 kaadrit tehtud :)

Mõtlemine on hea, samuti kadreerimine ja analüüs, kas seda kaadrit on vaja.

Remi, ära jää nii tehnilisse osasse kinni, vaid püüa läheneda pisut loovamalt ning keskendu rohkem kaadrite välhanägemisele. Küll Sa tehniliselt paika paned ;)

Unknown ütles ...

12 kaadrit tehtud! Esimesed 5-6 kaadrit lähevad ilmselt aiataha:) Õpin alles kaamerat tundma:) Nii mõnigi pilt jääb tegemata, sest objekt liigub paigast ära, aga mina nii kiiresti ei saa pildistatud.

Kerly! Ma sain oma filmirulli Photopointist! Täpselt samasugune!

Unknown ütles ...

Pildistada on äge :) Kuna mul sellega kokkupuudet eriti pole olnud, siis ma ei kujuta ette mis sellest välja tuleb. Aga olen jälle ühe kogemuse võrra rikkam :D Ootan huviga!!!

Smaily ütles ...

Mina ei saanudki seda filmi ostetud. Ei tulnud selle peale ka et Fotopointist küsida.
Vaatan kodust, kas mul on vanast ajast mõni ilmutamata filmirull, siis saan teiega koos ilmutada ja nii jääb aega ka uue filmitäie pildistamiseks.

Kerly ütles ...

Aitäh teile tagasiside eest. Peamine ongi, et saate katsetada ja et teil endil on huvitav.

Photopoint müüb ka seda, ja Maili oleks ka sealt filmi saanud. Aga kui Sa ka ei saa, las olla, sest kes teab, mis film Sul on ja mis ilmutamisajad on. Ei maksa pressida...kahju muidugi.