neljapäev, detsember 08, 2011

Kahekümne kuues tund

Istusin rahulikult multimeedia laboris ja mõtlesin algava tunni peale, kui sain kohale jõudnud Kaisalt teada, et Treffneris räägib Sander Hiire oma reisidest ja piltidest. Pärast lühikest mõtlemist (mis kulges ikka väga pikalt) seadsime sammud juba 10 minutit tagasi hakanud üritusele. Pärast kiiret kohalejõudmist saime üritust nautida veel peaaegu kaks tundi, mis oli igati tore. Loodan, et võtsite sealt ka endile midagi kõrva taha, kuidas lugu võib toetada pilti ja kuidas pilt võib jutustada terve loo. Sander on hea jutuga ning tema seletused vajadusest olukorra muutumise tõttu rohkem pildistada ning veel paljuski muus väärivad kindlasti meeldejätmist. Aga loodame temaga kohtuda veel järgmisel aastal.

Pärast ettekannet "Fotograafia +" tegime grupipildi tööstusmaastikul. Idee tuli Kaisalt ning seekord pildistasin mina. Rauno asemel oli külalisesineja Elge :)


Kodune töö
Kuna tänane tund läks teise asja jaoks, siis tahan järgmisel neljapäeval näha kõigi panoraame, kes veel esitanud ei ole. Samuti ka nägemata fotojutustusi! Ära jäta selle aasta koduseid töid uude aastasse.


Ärge siis unustage eelmises postituses hääletada!

PS!
Järgmine teisipäev kell 15.00 hakkame linnaraamatukokku üles panema näitust "Eesti mees". Töid on kümme ja nende  üles panemine ei võta kaua aega. Hetkel on end appi pakkunud teisipäevastest Elise ja Kaidi, kui keegi teist on samuti nõus tulema, siis andke teada. 

3 kommentaari:

Kaisa ütles ...

Mina saan appi tulla.

Uku Peterson ütles ...

Väga hea :)

Kerly ütles ...

Vabandust, kes on Sander Hiie?

Kihvt pilt jällegi. Punane oleks võinud kärtsum olla ;)