teisipäev, detsember 06, 2011

Fotoviktoriin "Kas tunned Viljandit?"

Foto MTÜ Viljandi Fotoringi lehelt
MTÜ Viljandi Fotoring kuulutas välja fotoviktoriini tutvustamaks inimestele Viljandi linna. Kes Viljandit tunneb võtku osa. Muidugi on võitjatele ka auhinnad.

Pikem tekst on siin: http://www.fotoring.net/index.php?option=com_content&view=article&id=99:kas-tunned-viljandit&catid=80&Itemid=466

MTÜ Viljandi Fotoring kuulutab välja fotoviktoriini "Kas tunned Viljandit?" selleks, et tutvustada inimestele oma kodulinna. Viljandis on palju huvitavaid paiku, millest me iga päev mööda kõnnime, neid märkamata, kuna oleme liialt harjunud meid ümbritseva linnaruumiga. Meie väike seltskond, mida liidab ühine huvi fotograafia vastu pildistas Viljandis erinevaid objekte ja me loodame, et inimesed tunnevad need kohad ära, kus pildid on tehtud. Tõsi küll, see on veidi keeruline, sest mõnest objektist on fotol ainult detail. Osa võivad võtta kõik, kelles tärkab huvi asja vastu. Fotoviktoriin seisneb 25 pildil kujutatud koha või detaili  äratundmises. Eelpool mainitud piltidega saab tutvuda MTÜ Viljandi Fotoring kodulehelt www.fotoring.net. Vastused saatke aadressilinfo@fotoring.net.

Auhinnaks on 2h portreefoto sessioon stuudios "Nurga taga" ühele inimesele, fotograafiga kelleda näidis pilte saate vaadata http://kativaido.blogspot.com lehelt.

Vastused palume ära saata ajavahemikus 01.12-14.12.2011. Kindlasti tuleks lisada  vastuste juurde oma nimi, e-maili aadress või telefoni number, et saaksime võitjaga ühendust võtta.

Kommentaare ei ole: