kolmapäev, september 22, 2010

Töötuba "Stuudiofotograafia saladused"


Anne Noortekeskus korraldab 1.-2. oktoobril, reedel ja laupäeval, stuudiofotograafia töötoa. Töötuba on mõeldud noortele (kuni 26-aastastele) edasijõudnutele, kellel on selged fotograafia põhiterminid nagu ava ja säriaeg ning kes juba oskavad kaamerat käsitleda. Töötuba viib läbi Vallo Kalamees, Tartu Kõrgema Kunstikooli fotograafia osakonna õppejõud.

1. oktoobril kl 16.00-18.00 alustame teooriaga, räägime valgusest ja kompositsioonist ning sellest, kuidas modelliga töötada.

2. oktoobril algab töötuba kl 10.00 ning kestab kuueni õhtul, sh on ka lõunapaus koos toitlustusega. Tartu kõige korralikumas fotostuudios proovitakse kätt heade stuudiofotode tegemisel ning keskendutakse lühidalt ka järeltöötlusele.

Töötoas registreerunuks loetakse pärast 30 krooni osalustasu ülekandmist, üritust korraldab Anne Noortekeskuse multimeedia labor.

Rohkem infot ja registreerumine:
kristiina.lepa[at]annenk.tartu.ee
502 4994

Projekti toetavad Hasartmängumaksu Nõukogu, Tartu Kultuurkapital ja SA Tartumaa Kultuurkapitali Ekspertgrupp.

4 kommentaari:

Anette ütles ...

superäge!

Sigrid ütles ...

Jess, ma olen tööl!:S

Martina ütles ...

Ma tahaks kaa väga minna... aga ma Itaalias ju :(

Fotoring ütles ...

Ühesõnaga regage ennast ära, kes ees see naine ;) Sigridil soovitan kindlasti vahetada laupäev ära, sest minul on sama lugu, ei saa reedel minna, aga laupäeva hoian tühjana!
Sina seal Itaalias tee ilusaid pilte :)