neljapäev, september 30, 2010

Kuues tund

Kuigi olin eelmisel tunnil väga lootusrikas ja indu täis, siis täna muutus see kõik põrmuks. Mitte et see järgmine kord ei või taas tuhast tõusta ;) See on teie endi kätes kallis inimesed, kes te allpool oleval fotol olete. Lühidalt öeldes, kodused tööd olid s***d! Ma tean, et te oskate ja suudate paremini, pühendumust ja innukust, palun. Jään lootma, et tänavafotograafia kukub paremini välja. Igatahes edu!

Grupifotode tehnikuks on saanud Enar ja direktoriks Tiina. Heleen ja Muumi palun järgmine kord rohkem pealehakkamist. Doominoefektiga grupifoto sai selline:

Pildistas: Tiina


Ja nendest mõnest kodutööst, mis täna esitati, oli parim Heleeni tehtud töö ning muideks ka see on feil (või kuidas te seda ütlete), sest see oli ammuilma tehtud!! Seega oli täna nulliseis, nagu tihtipeale ikka tavaks on saanud. Murdkem reegleid!

Pildistas: Heleen


Nagu kaader filmist. Tee veel selliseid ja rohkelt. Teised muidugi ka. Ärge unustage oma TÄNAVAFOTOGRAAFIA 5-n fotot järgmiseks tunniks kaasa võtta!!


Muideks, homme algavasse STUUDIOFOTO TÖÖTUPPA on veel mõned vabad kohad, seega soovitan kindlasti osaleda, sest pole hilja. Loe lähemalt SIIT. See on odav ja mugav võimalus ennast fotograafiliselt harida ning selliseid pakkumisi ei juhtu just iga päev.


Kommentaare ei ole: