neljapäev, mai 21, 2009

Neljakümne üheksas tund

Täna täitis tunni oma loenguga Helen, kes koos Tiinaga valmistasid ette materjali photoshopis kasutatavate käskude levels'ite ja curves'ite kohta. Materjal oli väga hea ja mina sain küll targemaks ning pani mõtlema. Eriti kasulikud olid need videod. Marveti lingi võiks Tiina siia kopeerida, et teised saaks ka sellest osa. Teritage seda kuulates/vaadates kõrvu, sest tekst pole eriti arusaadav. Aitäh.

Kuna täna oli kohal Enar ja talle ilmselgelt eelmise tunni grupifoto jättis sügava mulje, siis Heleni õhutusel sai ka täna tehtud natuke matkimist. Valiku tegemine ei olnud kerge, aga lõpuks valiti välja see foto. Päris täpselt ei tea, kes fotol on, aga mõned näod peaks küll kõigile tuttavad olema :D

Kasutasime fotode modimisel ka levels-käsku :D





Meie versioon sellest nägi välja midagi sellist:

VAPRAD & ILUSAD


Tore, et mõned olid vaevaks võtnud koduseid töid esitada. Mõnel on tase kindel ehk ühtlaselt hea, mõni üllatab ja mõni on teinud vähikäiku. Ei Sigrid, ma ei mõelnud Sind. Anette, Mona, Tiina, ja...eee, kes on Elor, Jaana ja Sulev?, otsustasid töid mitte esitada. Tegelikult ju teie endi asi.
Aga Enar ja Anni olid koos võililli pildistamas käinud :) Tore.
Anni, Peeter ja Sigrid on taas koduste tööde kvaliteedi osas kiituse ära teeninud. Eva Liina rühib neile järele. Tublid. Jätkake alati samas vaimus, ärge leppige vähemaga, sest nii saate paremad tulemused ja naudite neid enam.
Ahjaa, Eva Liina Sa pane teinekord fotodele ka oma nimi juurde ning sea nad kohe blogiformaati (pikem külg 800 pix maastikuformaadis, vertikaalses võib pikem külg olla ka üle 600 pix.) ja mõelge ka selle peale, et kui esitate kaks fotot, et kuidas need peaks olema nimetatud, et nad järjest tuleks. Täna olid Anni ja Enari fotod segamini ja sekka Lisa oma ka, nii et ei saanudki aru, kelle võilill on :P



Mulle meeldis kõige enam Eva Liina töö. Hiirud!!! :)

Pildistas: Eva Liina

Sinu teine kodune töö osutus ka valituks.

Pildistas: Eva Liina


Heleni suurepärane ja minutiga tehtud kodune ülesanne.

Pildistas: Helen


Räägib enda eest.


Pildistas: Peeter


Lisa ja Heleni kahjuks toimub viimane tund ikkagi 28. mail, KUIGI võib tulla ka üks üllatustund, millest annan blogi vahendusel teada. Seega on teie lõputöö esitamiskuupäev 28. mai, teema: MÄSSUMEELNE.

Annan esmaspäeval lähemalt teada viimase tunni kohta, et kes mida ja kus. Ilmselt eeldab see ka pisukest ettealmistamist teie poolt.


Noolemäng ei olnud meeles. Mitte kellelgi ja mitte kordagi.

4 kommentaari:

Peeeter ütles ...

Käsi jäi ikka suuuuht valesti

Enar ütles ...

Mul oli meeles, aga siis läks jälle meelest ära noolemäng:)

E ütles ...

Need pole ju hiirud, need on ikkagi deegud:D titud:D

Kerly ütles ...

Deegud jah, on tõesti. TITUD!