neljapäev, mai 28, 2009

Viiekümne esimene tund


Täna toimus selle kevade viimane tund. Kohale tulid kõik, keda fotodel näete. Tublid :) Mõned usinamad küpsetasid asju kaasa või tõid poest külakosti. Nämm-nämm! Suured tänud teile selle eest. Anni ütle oma emale ka meie poolt veel suur-suur tänu. Lõpetuseks tegime meeleoluka hüppepildi ;)



Pildistas: Artur


Kahjuks pean tõdema, et teie lõputööd ei olnud eriti tugeva tasemega. Kes oli püüdnud ja kes mitte, kes oli vaeva näinud ja kes mitte, eks need fotod näita teie suhtumist fotoringi. Aega ühe (1) foto tegemiseks oli ka aega.


Salajasel hääletusel võitis Anni foto.


Pildistas: Anni


Teise koha sai palju vaeva näinud Mona. Tubli, et selle sessiooni ette võtsid ja kindlasti oled ise ka tulemusega rahul ja tõded, et tore oli pildistada.

Pildistas: Mona


Enar oli eriti mässumeelne ja saab seetõttu ära märgitud oma tööga, mille ta muideks enne tunni algust kohapeal sooritas. Veel üks märk, et ülesandesse suhtuti ükskõikselt.


Pildistas: Enar


Eraldi toon välja ka Anessa töö, mis mulle muljet avaldas. Mõjub!


Pildistas: Anette


Igatahes soovin, et te paneks siia ka fotosid ja infot üles, mida tahate teistega jagada. Initsiatiiv on väga teretulnud. Mõned tegemata asjad nagu fotolaager, rabamatk ja veel paar asja, loodetavasti leiavad aset suvel. Olge tähelepanelikud ja lugege blogi.



Noolemängus tegime taas 5 meetri pealt:

I-II koht Anni ja Enar
III-IV koht Artur ja Mona.

Teised olid puu otsas, kui pauk käis.



Kuna mõni tublim soovis ka suvel kodutöid, siis tekitan oma äranägemist mööda blogisse nädalatöid, lisaks igakuistele töödele. Nii et olge valmis ja näidake üles natukest aktiivsust.



Head vaba aega ja edu eksamites!







Kommentaare ei ole: