kolmapäev, mai 06, 2009

Neljakümne seitsmes tund

Jei, eile käisime Tartu Kõrgema Kunstikooli fotostuudios. Mulle väga meeldis. Loodetavasti tundsite oma eelnevates stuudiotunides osalemiste koha pealt häbi ka JA veel enam loodan, et see käik avas teie silmi. Andrus rääkis ju väga hästi.

Kuna mõned tegid seal pilti ka, siis palun jagada oma tulemusi blogis ja juurde lisada väike jutuke teemal, miks TKKK fotostuudio külastamine oli kasulik. Ootan fotosid ja lugusid esimesel võimalusel, aga kindlasti pühapäevaks, et saaksin ka mingi analüüsi teha.

Pildistas: Enar

Enar tahtis minuga oma lemmikfotot ka jagada. Tundub, et Tiina võttis mu õpetusi tõesti üks-ühele. Tubli! Hästi õnnestunud. Foto ise on mu arust suti hele :(




Anette ja Enar valmistavad järgmiseks tunniks materjali RAW kohta.-
Helen ja Tiina valmistavad järgmiseks TEISIPÄEVAKS materjali levels'ite ja curves'ite kohta photoshopis. Au tööle!
Olen meili teel teile kätte saadav, kui vajate abi.


Suure ringi küsimus, kas neljapäevastel on võimalik teha fotoringi teisipäeval? Palun andke teada, sest mind ei ole sel neljapäeval EGA ka järgmise nädala esmaspäeval.
Teeksin meeleldi 14. mai tunni teisipäeval ette ära, aga 18. mai tund aga JÄÄB ÄRA.


Ja üks asi on mul ka hinge peal. Loodetavasti on Rait või keegi Tallinnas, kes seda saaks teha. Palun andke mulle teada, kui teil on selline võimalus.

Sain sellise kirja:

Tere! Avastasin teid just ja juhuslikult. Tallinnas Nõmmel Vabaduse pargis toimub 9. mail PONTU SHOW - isetegevuslik koerteüritus, kus tavaliselt 100-kond erinevat looma, ka krantsid, koos on. Seekord kuulutasime ka fotovõistluse välja, samuti väga isetegevusliku. Kas leiduks teie hulgast paar inimest, kes oleks nõus olema selle fotokonkursi kohtunikud. Tööd pannakse üles sealsamas näitusel, kus toimuks ka hindamine. Ootan väga tagasisidet, olgu siis posi- või negatiivset!

Äge ju? Kas keegi saaks minna? OOTAN VASTUSEID!!!

4 kommentaari:

Rait ütles ...

ma ei jõua see nv. Tallinnasse :(

Kerly ütles ...

Kahju :(

Mona ütles ...

Kahjuks minuni see pildi tegemise asjake ei jõudnud, aga tegin niisama pilti. Need ei ole väga sellised, mida oleks mõtet jagada. Teen siis ainult jutukese?

Kerly ütles ...

Jah, sobib.