neljapäev, veebruar 26, 2009

Kolmekümne esimene tund

Tänases tunnis jätkasime portreefotograafia tutvustamist. Tuleb lisa. Videosid vaatasime ka ja isegi see tundus raske. Ma ei oska üldse arvata, mis teie jaoks kerge võiks olla...eee...tundi tulemine ilmselt :P
Ühes mõttes olid küll kõik tublid, need kes tulid kohale ja need, kes ei tulnud, sest nad teatasid, et nad ei tule. Aitäh.

Grupipildi idee tuli Tiinalt, kes tegi kiirtutvuse Olympose kaameraga ja suutis sellest taolise foto välja pressida :D Kena. Nõudepesu reedab vaid Helen, õige pisut ka Peeter. Jah, me pesime nõusid.


Pildistas: Tiina


NB! Esmaspäevaks palun kaasa võtta või saata mulle meilile kodused ülesanded kolmel teemal, mis leiate ühest allpool olevast postitusest. Esmaspäevast alates jõustub kodutööde esitamisel uus reegel, mis väga mängib teie kahjuks. Põhjuse selleks andis Enar, sest ta pole kunagi kodutöid teinud. Ma ei tea, kas ta oskab pildistada või mitte. Esmaspäeval saame ilmselt teada. Või mitte :P


Noolemäng:

I koht Peeter 130 silma
II koht Kerly 125 silma
III koht Helen 90 silma



Millal keegi mõnel fotokonkursil osales ja millised olid tulemused?


3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Okei, mul ei ole põhimõtteliselt ühtegi pilti ja kaamera mässab. Sellel ajal tundus 2.märts kuidagi väga kaugel :D
Kui ma esmaspäeval ei tule, kas ma siis saadan ka pildid meilile? Sest tegelikult ju neljapäevaks (siis kui ma saaks tulla) ma tooks need kohale.

Helen. ütles ...

See küll eriline kiirtutvus ei olnud.. ;)

Kerly ütles ...

No Helen, seda ma just mõtlesingi :D :P