teisipäev, mai 13, 2008

Õhtu pimikus

Eile oli igavesti tore päev. Anette, Sigrid ja mina kohtusime pimikus, et ilmutada mõned fotod vene paberile, mis ilmselt rohkem kui 20 aastat vana, et ilmutada 47 pisut lillakat (eriti lõpupoole) fotot ja 2 filmi, üks neist muideks laifilm. Anette kasutatud vene paber "jõi" (sõi?) ära meie ilmuti ja tegi minu fotod lillaks :S Eks näis kaua need paberil püsivad...igatahes homme jälle. Mina vähemasti.

Mõned fotod said ka tehtud.


Paar tuusa UFO-valguse paistel. Jajah, noortekasse on paigutatud valik tugeva valgusega lampe kohtadesse, kus pirnid tavaliselt katki on. Jumal tänatud, ma ütlen. Nüüd on lahkudes võimalik lukuauk, trepiastmed ja uks üles leida. Aitäh.


Pildistas: Kerly

Pildistas: Kerly

Anette tuli päeval ja tal oli vähe riided seljas, aga lahkus öösel ja siis oli külm. Leidsin talle mingi vana mehe pluusi ja andsin enda kindad. Täna helistasin talle, tundus, et ei olnud ära külmunud. Ratast sõitma ta täna ei tule täna, aga homme on tööl.

Pildistas: Kerly


Viimane foto on kõigile tulevastele kaameraostjatele (kaameravõitjatele) hoiatuseks, et selliseid pilte pimedas teeb SELLINE kaamera. Ma ei saa aru, kas Nikonil häbi sellist toodet müüa pole või? Mul on küll piinlik, sest selle foto tegi kaamera, mitte fotograaf. Tavaliselt on vastupidi. Aga ikkagi on see L14 mulle armas, sest palju on loomulikku valgust (küllaldaselt) ja siis ta teeb okeid tööd.

Pildistas: Kerly


Üldiselt pildistage ja olge muidu tublid. Märglabori võlusid soovitan soojalt avastada.
Uudisteni!



2 kommentaari:

Lisa ütles ...

Kerly, minu seebikarp poleks pimiku valguses üldse pilti teinud, nii et Nikon sai isegi hakkama.. :D:D

Kerly ütles ...

Milline seebikarp Sul on?
Aga ma seda ütlen, et Canoni PowerShot A40 aastast 2002 oleks seal täiega okei foto teinud. Ma ütlen, et midagi seal digimaailmas on lahti nende seepide seas :S