kolmapäev, mai 23, 2007

Superpostkaart Sinu foto ja kujundusega

Soojad tervitused mu armsad fotoõpilased. Annan teile sedapuhku teada ühest põnevast konkursist, milles te võite kasutada oma fotosid või suurepäraseid disainimisoskuseid. Kindlasti tasub osaleda ning kes osalevad andke ka mulle teada, veel parem edastage oma kavandid ka mulle, et kui sügisel tulete, siis äkki on üllatusi varuks ;) Edu osalemisel ja kui on mind tarvis appi nõu või/ja jõuga, siis ärge kartke küsida.


Osaluskampaania otsib superpostkaarti

Eesti Noorteühenduste Liit
Tallinnas 16.05.2007

Kolmapäeval, 16. mail sai postkaardikonkursi väljakuulutamisega avalöögi Eesti Noorteühenduste Liidu poolt korraldatav osaluskampaania.

Postkaardikonkursi teemaks on noorte osalus ja osalema oodatakse kõiki 14-26-aastaseid noori. Noorte osalus tähendab noorte õigust, võimalust ja soovi ühiskondlikus elus kaasa lüüa ja otsuste langetamist mõjutada. Teemat võib avada nii analüüsivalt, kriitiliselt kui ka humoorikalt.

Võistlustööd võivad olla valmistatud mistahes tehnikas. Kõik võistlustööd peavad olema postitatud 15. juuniks. Ühe osaleja kohta võib esitada kuni neli kavandit. Elektroonilised tööd saata aadressile konkurss@enl.ee, paberkandjal tööd palume saata posti teel aadressil Eesti Noorteühenduste Liit, Estonia pst 5a, Tallinn 10143, märksõnaga "Konkurss".

Parimad tööd antakse välja tasuta postkaartidena, parimatele kujundajatele on väärilised auhinnad välja pannud konkursi toetajad Sebak Sukeldumiskeskus, Swatch, GoTravel, Korpus ja Teip.ee. Välja antakse ka parima pointi ja arvutigraafika eriauhinnad.

Osaluskampaania on Eesti Noorteühenduste Liidu projekt koostöös Haridus- ja Teadusministeeriumiga, mille eesmärgiks on teavitada noori ja laiemat üldsust noorte võimalustest olla kaasarääkijad ühiskonna otsustusprotsessides nii kohalikul kui üleriigilisel tasandil.

Kampaania tunnuslause "Ütle, kui mõtled!" kutsub noori üles oma häält kuuldavaks tegema. Kampaania raames toimuvad erinevad konkursid, vastavasisuline suvekool noorteorganisatsioonidele, rahvusvaheline seminar, välireklaamikampaania ja maakondlikud ümarlauad. Täpsem info kampaania kodulehelt

Osaluskampaaniat toetavad Haridus- ja Teadusministeerium, Hasartmängumaksu Nõukogu ja Euroopa Noored.

Eesti Noorteühenduste Liit on noorteorganisatsioonide eestkosteühendus, mis ühendab 51 Eestis tegutsevat noorteorganisatsiooni.

Pressiteate koostas:
Eliis Vennik
Eesti Noorteühenduste Liit
Avalike suhete juht
GSM: +372 55 61 3200
E-mail: eliis@enl.ee
Tel: +372 661 6487
Fax: +372 6306 578
Aadress: Estonia 5a, Tallinn

Kommentaare ei ole: