reede, aprill 27, 2007

Viiekümnes tund

Eile oli siis viimane eraldi ring. On jäänud viimane tund, mis toimb ühiselt kõigile õpilastele 30. aprillil algusega kell 18:00 Anne Noortekeskuses. Kes soovib võib varem ka tulla, mõnedel on veel MINA tööd välja printimata, olen 17:15st seal.

Grupipildiga juhtus nii, et käisime väljas jalutamas ja siis hakkas üks motikas meid taga ajama. Ma ütleksin, et tipptasemel hetke jäädvustamine Raidi poolt, kuna kõik on kaadris ning iseavaja on just õigel hetkel salvestanud. Väga tubli.

Pildistas: Rait

Esmaspäeval eelneb enne pidulikule lõpetamisele aktiivne töö oma MINA piltide valmis seadmisega. Need, kel pilt olemas või mina prindin pildi, mõelge ka sellele, kuidas te oma fotot seina peal presenteerite. Täiesti teie enda teha. Kergemad asjad paneme seinale nätsuga, raskemad kinnitame tamiiliga. Laivi, ole kena võta see kaasa. Võtke tarvilikud materjalid kaasa. Samuti peaks tegelikult kõik kasvõi mõne reaga seletama lahti oma pildi. Koostage fail, prindime meie juures välja. Seletan täpsemalt koha peal.

Koduseid töid oleks veel äge saada, et mingi valik üles panna ning viimased kommentaarid anda.

Võtke siis nänni kaasa, kui soovite. Agnes, kui arvad, et oleksid käpp mind natuke poetuuril aitama, siis ole kena ja anna teada. Rihiksin 17ks seda kõrvalpoodi Anneka kõrval, Spar vms.

Mmm ja palun tagastada kõik laenutatud asjad: tehnika, juhtmed, raamatud jms.

Kui meenub veel midagi olulist andke teada.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Annan teada, et olen käpp.

Kerly ütles ...

Käpad kohtuvad siis kell 17:00 esmaspäeval seal poes...andesta, ma tõesti ei tea, mis selle nimi on :$ Spar?

Anonüümne ütles ...

ma ilmselt tean mis poest jutt käib. näeme siis seal.

laivi ütles ...

ma näen siin pildil täitsa poiss välja.. üleüldse- minu arust siin pildil ongi ainult poisid! või 5 meest. ei teagi

Sirla ütles ...

Nagu ma eile sulle karjusin, lähen Viljandisse, aga mina ja mu pilt oleme : http://www.kivilinn.tartu.ee/~sirla/mina_sirla_s.jpg