teisipäev, aprill 03, 2007

Neljakümne viies tund

Eile oli eriline tund, sest sisse marssis Liisu. Kaasas shampused (lahkusid suletult minuga koju) ja kommikott. Agnes ja Laivi unustasid tuua lubatud ja mitte lubatud viineripirukaid ning kommi. Helistasin Marleenile ja ta päästis meid viineripirukatega, need on Eedenis väga väikesed. Jama. Aga jah, isegi Karla käis külas ja jäi istuma ja jutustama. Oli põnev.

Liis, kui külalisesineja tellis grupipildi katusel, nii saigi tehtud. Mõned meeleolukaadrid pildilolijate tungival soovil. Ehk tervitused Pariisist. Ma ei saa aru miks barett ja Pariis ikka koos käivad. Aga muidu käib pildil naeritõmbamise lugu, peaaegu, tegelikult päästeoperatsioon. Mõned näevad surmasuus ka kaunid välja, erinevalt mõnedest teistest :P

Pildistas: Liis

Pildistas: Kerly

Pildistas: Liis

Pildistas: Liis

Kodutööd, mis olid parimad kõigi esitatud tööde seas, algajate osakonnas.


Pilt pildis

Pildistas: Mona
(minu erilemmik)

Pildistas: Marleen
Kõigi ülekaalukas lemmik



Minu talv

Pildistas: Mona


Puust ja punasega

Pildistas: Marleen
See sai nii ilus pilt, et jätsin suurelt, laadige maha endale wallpaperiks.
Väga tubli Marleen!

Pildistas: Agnes
(väga hääää)

Edasijõudnud võiks ka kodutöid teha ja neid esitada. Naljakas, et teil käib see tublidus nagu korda-mööda, et kord on neljapäevane rühm parem ja siis esmaspäevane. Aga pilte sai rohkem välja valitud, vanematest aegadest, neid panen siis aeg-ajalt teile vaatamiseks üles.

NELJAPÄEVAL TUNDI EI TOIMU

Teete hoopis kodutööd teemadel, mis
järgmisel tunnil KINDLASTI esitate:

Arm ja hirm käivad ikka käsikäes

Hommikutunnil on kuld suus

Armastusel on sada paari silmi

Teemad saidki mahlakad, et oleks ikka vabast nädalast võimalik midagi head tekitada, ehk siis pilte, pilte kullakesed. Edu!

Kommentaare ei ole: