neljapäev, märts 29, 2018

Kolmkümne kuues tund

Täna oli kohal teine vahetus ehk need keda eelmine kord ei olnud. :)
Tunnis arutasime pildistamas käimist Nõo koolis ja Teatrite Festivalil. Tubli Elis, pälvis aukirjad vaprate ülesastumiste eest nendel üritustel. Tutvumiseks ja katsumiseks oli meil laual fotograafidelt tunnustust saanud Tamroni objektiiv SP 24-70mm F/2,8 Di VC USD Gen2, näppisime ka suitsu efekti tablette. Oli väike ettekanne "9 kavalat nippi paremate piltide tegemiseks". 
Täna oli meil ka üllatus pildistaja, kelle piltide äraarvamine oli rahvale lihtne ja selleks oli meie Krista. Täname teda vahvate piltide eest. 
Lisaks oli ka väike seeria suure ISO-ga piltidest. Sellest ka inspireeritud grupipilt, mille tegi Helle-Mari ISO 12800. Kas siit on kujunemas tema stiil?
Kohal oli meil ka väike modell, kes paraku mängunurgast välja suurt ei saanud ja ajanappuses ka pildistamiseni ei jõudnud. Seega uuel nädala on uus katse ja vast kasutada rohkem lapsi.

JÄRGMISEL nädalal on meil oodata Elliott Erwitti pilte.
Pikendame ka suure ISO-ga piltide harjutamist, lisaks tänavafotograafiale, teeme ka suure ISO-ga persooni pilte. Ootame ka muid fotoseeriaid ja uusi fotokülalisi.


Pealkiri: Hämming
Foto: Helle-Mari
 

 Foto: Krista

Kommentaare ei ole: