kolmapäev, detsember 06, 2017

Mõned pildid minu kaamerast.

Täname kannatlike modelle.














Fotod: Margus

7 kommentaari:

Kerly ütles ...

Hello, mis toimub?
Vertikaalsed fotod ikkaa pikem külg 900 pix, muidu keera ja keera, et fotosid näha oleks :)
Aitäh!

Kerly ütles ...

Marguse poolt oleks oodanud ehk tugevamaid töid.

Esimene foto on lemmik, aga oleks selle viimase tähekese kas ära peita või pärast välja töödelda.
Teisel ja kolmandal tugevad valguslaigud otsa ees, eelviimane foto oleks olnud parem, kui ehk natuke rohkem valgust näole. Ootamatu ja salapärane - äge!

Margus ja ka teised edaspidi, püüdke vältida neid valguslaike, mis tihti modelli otsaette tekivad, kas töötluses või kohapeal puuderdamisega. Siit moraal, et kui järgmine pildistamine on, siis rohkem sellele tähelepanu pöörata.

Ootan juba uusi fotosid :)

Krista Majak ütles ...

Mulle meeldib see teine pilt väga. Toolil istuv pilt tundub tsipa liiga ülesäris olevat ning Kerly pilt kollaka taustaga? Või seal oligi kollane valgus taha sätitud?

Margit Pinnar ütles ...

Teine pilt on ka minu meelest parim, meeldib see juhtiv tulesära. Samas on see neljas ka hea kontrastiga- roosa kohe lööb.
Teistel piltidel tuleb mu sees pesitsev sõber kriitiga kahjuks pinnale. Esimesel pildil pole must minu meelest päris must ja võibolla kõige rohkem häirib näo peal see läige - sooviks rohkem sellist pehmemat ja ühtlasemat nahka. Istuval pildil on kõige häirivam paremal nurgas asuv jupike põrandat. Ning viimasel pildil oleks Kerlyt ilmselt teise külje pealt pildistanud - ja tõesti on kuidagi ebaühtlaselt kollane taust. Ootan ka põnevusega järgmiseid fotosid :P

Helle-Mari ütles ...

Mulle väga meeldib see Karoli tagasivaatav ettevaatliku pilguga pilt. Näoilme on hea ja kadreering paigas. Roosa pluusiga pilt meeldib ka, puhas ja ilus. See tähesära pildi nurgast on minu arust väga andekas, polegi sellist lahendust näinud.

Margus ütles ...

Wau. Milline tulistamine siin käib.
Ei hakka pilte siin parandama, jätan õpetuseks endale ja teistele vaadata. :) Aga jh Kerly pilt on juhuslik ja taust oli selliseks valgustatud. Tuleb portree pilte veel harjutada.

Margus ütles ...

Parandasin siin piltide suurused ära, et Kerly näpud ära ei väsiks ja kasutasin Julia soovitaud photoshopi nippi Liquify. Meeldivate kommenteerimisteni, minu väikesesd fotosõbrad. :)