kolmapäev, mai 10, 2017

Viiekümne üheksas tund


Täna oli plaanis algajate välitunnis püüda pildile kevadet, aga olime sunnitud tunni hoopis varem lõpetama ootamatu lumesaju tõttu. Grupifoto peaks meie meeleolu üpris hästi kirjeldama. Minul olid koju jõudes igatahes jalad läbimärjad ja ma ei tundnud oma varbaid. Loodan, et te kõik jõudsite ikka ilusasti koju!

Mirtel oli nii tubli, et tahtis seekord vabatahtlikult grupifotot teha, mis on väga kena temast. See ilmub siia peatselt.


Foto: Mirtel


xxxxx


Viimane päris omaette ALGAJATE tund toimub kolmapäeval, 17. mail kell 17.00.
KAASA VÕTTA:
-LÕPUTÖÖ jaoks tehtud ÜLESANDED
-Viimases tunnis tehtud valik töösid, vähemasti 5, aga kindlasti foto tigutornist, elusolendist ja tollest kollasest taimest veea. Muud fotod on ka teretulnud. 



EDASIJÕUDNUTELE järgmiseks korraks otseselt kodust tööd ei jää, sest KOHTUME VÄLITUNNI raames SAVI-RAJA tänava nurgal ehk 15. mail kell 18:00. Selle kohta ilmub rohkem infot teie meilile. Margit on kinnitanud, et meile tulevad külla suisa kaks modelli ja siis saame natuke loodust ja portreed harjutada.

Kel natuke aega üle jääb võib siis katsetada Steve McCurry töödest inspireeritult mõned fotod teha, et need siis ISE BLOGISSE POSTITADA.

NB! Järgmiseks tunniks jääb esitada kõigil oma LÕPUTÖÖ, kui see mahub välja prindituna kausta vahele, siis tooge see julgelt ESMASPÄVASESSE VÄLITUNDI kaasa, kui ilm lubab, panen sirgelt kotti ja asi ants.



Järgmine kord teeb grupifoto õues Krista.


FOTORINGI SELLE SEMESTRI VIIMANE TUND TOIMUB 22. MAIL. Palun kõigil, NII ALGAJATEL KUI KA EDASIJÕUDNUTEL SELLEST OSA VÕTTA. Tavaliselt oleme alati katnud ka väikese laua. Seekord on kõigil võimalus tuua kaasa midagi värsket. Mis see olema saab, selle loosime järgmises tunnis välja, kõik saavad selles kaasa lüüa. Lisaks muidugi peamurdmist, meelelahutust ja lõputööde hindamist ka. Kel võimalik, siis varuge aega, sest tund kestab rohkem kui kaks tundi.
NB! ERANDKORRAS ON VÕIMALIK TULLA JUBA KELLA 17ST, SIIS OOTAN JUST NIMELT ALGAJAID.







3 kommentaari:

Krista Majak ütles ...

Uskumatu, siin pole IKKA veel grupipilti.

Krista Majak ütles ...

Ja ikka veel ei ole :D

Margit Pinnar ütles ...

Ja tundub, et seda ei hakkagi tulema :D